LIGE NU:

Vendsyssel FF henter to nye spillere

Marcus Solberg og Morten B. Knudsen har begge skrevet kontrakt med 1. divisionsklubben.

Tirsdag præsenterede Vendsyssel FF to nye spillere.

Angriberen Marcus Solberg og midtbanespilleren Morten B. Knudsen har begge fået en halvårlig kontrakt.

Marcus Solberg har tidligere spillet i AGF, Silkeborg og Fjölnir på Island, og blev som ungdomsspiller betegnet, som et af landet største angrebstalenter.

quote Jeg er faktisk stolt over, at vi i Vendsyssel FF kan tiltrække så stort et talent,

Mogens Krogh, sportsdirektør, Vendsyssel FF

Han debuterede på AGF’s Superligahold få dage efter sin 18 års fødselsdag.

Marcus repræsenterede Danmark på diverse ungdomslandshold, hvor han i 29 kampe scorede 11 mål.

- Jeg er imponeret over det fremmøde og den dedikation Marcus har vist i forhold til at ville vores projekt, så jeg er glad for at det til slut lykkedes at lave en aftale, siger sportsdirektør Mogens Krogh på klubbens facebookside og fortsætter:

- Det er mit håb, at vi i løbet af foråret bliver enige om at samarbejdet skal være noget længere end den aftalte periode.

Morten B. Knudsen er tidligere FC Midtjylland- og Inter-spiller.

Den 22-årige midtbanespiller fik i september sidste år ophævet sin kontrakt med Inter og har i efteråret spillet som amatør på Sarpsborgs andethold.

- Jeg er faktisk stolt over, at vi i Vendsyssel FF kan tiltrække så stort et talent. Jeg er sikker på, at vores dygtige trænerteam vil lykkes med at få Morten tilbage på det høje topniveau, der gjorde ham til et af Danmarks mest eftertragtede midtbanetalenter og dermed en vigtig brik i vores bestræbelser på at opfylde vores målsætning, siger Mogens Krogh.