Vendsyssel FF holdt forfølgerne stangen: Overvintrer på toppen

Vendsyssel FF overvintrer på toppen af 1. division sammen med Hobro IK.

Det holdt hårdt, men efter 90 minutters fodbold i Hjørring søndag var der to point til deling mellem Vendsyssel FF og FC Roskilde.

Dermed overvintrer nordjyderne på en delt førsteplads i 1. division sammen med det andet nordjyske hold i tabellen: Hobro IK. Alt der adskiller de to hold er målscoren, hvor Hobro-målet har taget imod fire kasser mindre end Vendyssels ditto.

Det holdt dog hårdt, og hvis det ikke var lykkedes brasilianske Tiago Leonco at score til 2-2 dybt inde i dommerens overtid kunne Vendsyssel FF have set FC Roskilde passere i tabellen og overhale begge de nordjyske hold. Sådan gik det heldigvis ikke.

Nordjyderne havde efter kampen meget at takke deres boldkyndige angriber for, for det var også ham, der efter 29 minutters spil udlignede til 1-1 efter at Roskilde efter blot halvandet minut var kommet foran ved Mikkel Thygesen.

Tiago var på pletten, da Søren Henriksen, der var med fra start efter endt karantæne, sendte en bold ind i feltet som brasilianeren elegant hamrede bolden op i det korte hjørne.

Tiago har efter søndagens kamp overtaget rollen som holdets topscorer, men Thomas Dalgaard, som han stjal titlen fra, var også tæt på at komme på tavlen i flere omgange. Et langskud gik dog snert forbi mål, og en afslutning tæt under mål gik over.

Istedet var det Roskilde, der med 20 minutter tilbage af kampen bragte sig foran, og så var Vendsyssels held at Tiago var frisk på et mål mere - i sidste øjeblik.