LIGE NU:

Vendsyssel FF inden skæbnekamp: - Jeg håber den står lige efter en time og så trumfer vi

Vendsyssel FF's nye træner, Peter Enevoldsen, tror på, at holdet kan tage en smal sejr over Lyngby BK søndag og sikre sig overlevelse i Superligaen.

Vendsyssel FF er kommet i en presset situation, efter de torsdag tabte 2-1 på udebane til Lyngby BK i den første af to kampe, hvor vinderen fra næste sæson skal spille i Superligaen, mens taberen skal spille i 1. Division.

Siden har den nye træner hos nordjyderne, Peter Enevoldsen, set materialet fra kampen igennem, og han medgiver, at der blev begået flere fejl.

- Jeg ser da selvfølgelig meget frem til returopgøret mod Lyngby på søndag. Jeg synes, at vi gjorde det okay i de første 60 minutter i den første kamp. Der holdte vi os til game-planen. Derefter begyndte vi at spille for meget på Lyngbys præmisser. Vi laver flere dumme forsvarsfejl, og så får de nogle friløbere. Vi kan kun takke målmanden for to store redninger, siger Peter Enevoldsen. 

Fokusere på de positive ting

Den nye træner synes dog ikke, at 2-1 på udebane er et dårligt resultat, og han tror på en smal sejr søndag, der vil sikre Vendsyssel en samlet sejr og dermed overlevelse i Superligaen.

- Jeg håber på, at det står lige efter en time, og så trumfer vi efter det. Jeg tror, vi er i bedre fysisk form. Hvis vi bare scorer i det sidste minut, så er det nok. Jeg håber på, at der kommer mange tilskuere, så spillerne kan mærke, at de er på hjemmebane, siger Peter Enevoldsen. 

Inden kampen træner Vendsyssels spillere omkring middag fredag, hvor de også gennemgår materialet fra torsdagens kamp. Lørdag mødes de igen til en kort træning, inden det brager løs i Hjørring klokken 16.00 på Nord Energi Arena.

- Vi skal evaluere kampen og så forsøger vi at finde de positive ting fra i går. Vi har ikke brug for de negative ting. Vi skal tænke fremad og fokusere på de positive ting, inden det går løs, siger Peter Enevoldsen.

Kampen kan ses på Canal 9.

Vendsyssel FF kalder kampen 'den vigtigste i klubbens historie' og dumpet billetpriserne til det, der kan blive klubbens sidste i Superligaen. 

 

SKole park og vej

play Kommunen griber ind: Afspærrer faldefærdig skolebygning for ejerens regning

090817 Landmønd kæmper for at redde høsten

play Minister erkender: Landmænd, der ville ansætte voksenlærlinge, fik uberettigede afslag

smoerrebroed_daase.jpg

Vilsund Blue ramt af manglende råvarer og faldende priser

Kim Edberg Andersen

Tidligere DF´er får lov til at træde ud af byrådet

SKole park og vej

play Kommunen griber ind: Afspærrer faldefærdig skolebygning for ejerens regning

090817 Landmønd kæmper for at redde høsten

play Minister erkender: Landmænd, der ville ansætte voksenlærlinge, fik uberettigede afslag

Til forsiden

Til forsiden