LIGE NU:

Vendsyssel FF lejer U21-landsholdsspiller

Superligaklubben Vendsyssel FF har forstærket sig til forårssæsonen med U21-landsholdsspilleren Mads Roerslev på en lejekontrakt.

Superligaklubben Vendsyssel FF er ved at forberede sig på en svær forårssæson, hvor klubben skal kæmpe for at holde sig oppe i Superligaen.

Det har de nu gjort ved at leje det unge talent Mads Roerslev i FC København for resten af indeværende sæson.

Mads Roerslev er 19 år gammel og spiller højre back. Det er han så dygtigt til, at han har repræsenteret Danmark 31 gange for diverse ungdomslandshold.

- Mads Roerslev er en meget talentfuld forsvarsspiller, som har fået en solid uddannelse i FCK. Han har vist både gennem sin ungdomstid, hvor Mike Tullberg har et godt kendskab til ham fra U19-Ligaen, via kampe for FCK’s førstehold i EL-kvalen, samt på diverse ungdomslandshold, at han besidder et stort potentiale. Dette glæder vi os meget til at hjælpe med at forløse i Vendsyssel FF, siger cheftræner i Vendsyssel FF, Jens Berthel Askou.

Vendsyssel FF ligger øjeblikkeligt nummer 12 i Superligaen og med 12 point op til sjettepladsen, der giver adgang til mesterskabsslutspillet, så ligner det, at Vendsyssel skal spille nedrykningsslutspil til foråret. Mads Roerslev er Vendsyssel FF’s anden tilføjelse til truppen i dette transfervindue, der skal hjælpe holdet med at holde sig inden i varmen i Superligaen.

- Han (Mads Roerslev red.) har særligt offensivt nogle åbenlyse spidskompetencer med en god spilintelligens, teknik og en skarp indlægsfod, som vi glæder os til at få glæde af. Samtidigt er han en ung mand, som tager sit talent særdeles seriøst, hvilket passer rigtigt godt ind i vores kultur i Vendsyssel FF. I første omgang skal Mads med U21-landsholdet til Mexico i starten af januar, hvorfor han først støder til truppen på træningslejren i Tyrkiet d. 20. januar, siger Jens Berthel Askou.

Der resterer seks runder af grundspillet i Superligaen. Derefter skal der spilles mesterskabsslutspil og nedrykningsslutspil, hvor det bliver gjort klart, hvem der bliver mestre, og hvem der skal en tur ned i 1. division.