Vendsyssel FF lider skuffende nederlag

Forårets anden kamp endte uden point for Vendsyssel FF. Klubben havde gode chancer, men var for uskarpe.

Kunstgræsbanen var klar, da Vendsyssel FF mødte Roskilde FC på udebane. Forårets anden kamp sluttede uden point til Nordjyderne.

Kampen startede ellers godt. Fire minutter inde i kampen headede Simon Okosun bolden nært forbi målet. Brandur Hendriksson fulgte ti minutter efter med en god chance, dog uden succes.

23 minutter inde i kampen viste hjemmeholdet sig fra sin skarpeste side, da Bajram Fetai fra kanten af feltet sparkede bolden i mål via stolpen. Mikkel Nøhr kunne tyve miutter senere øge Roskildes føring til 2-0.

I anden halvleg satte Jens Kristian Sørensen nordjyderne på måltavlen, da han reducerede til 2-1 i 63. minut. Et straffespark afsluttede kampen, da et ufarligt skud ramte Simon Okusuns arm. Roskilde FC's Bajram Fetai omsatte straffesparket til endnu et mål. Kampen sluttede med et 3-1 nederlag til nordjyderne.

Næste kamp for Vensyssel FF er torsdag klokken 18.00, hvilket er årets første hjemmebane kamp.