En opsang i pausen var ikke nok for Erik Rasmussens tropper, der måtte indkassere et nederlag til Esbjerg fB. Foto: Stefan Kjærgaard

Vendsyssel FF taber afstand til toppen med nederlag til Esbjerg

Efter bare ni minutter kom Vendsyssel FF på hælene og var bagud. De nåede aldrig ind i kampen derefter, og Esbjerg kravler frem i ligaen.

Esbjerg fB lagde hårdt fra land med en agressiv start på Nord Energi Arena, og med Yuri Yakovenkos scoring til 0-1 i det niende minut var tonen lagt til en kamp på sønderjydernes præmisser. 

Bare 10 minutter senere slog Esbjerg til igen efter hjørnespark. Rodolh Austin sendte bolden i mål på hovedstød og føring 2-0.

Vendsyssel FF formåede ikke at skabe ro på banen, men det var ikke nok til at afholde Esbjerg fra at score igen før pausen. 

For tredje gang samme aften var det Mathias Kristensen, som lagde op til mål med en assist: Frispark fra venstre side af banen og Andres Schetino fik prikket bolden i mål til halvlegsresultatet 0-3. 

Erik Rasmussens opsang i pausen virkede tilsyneladende, for Vendsyssel FF virkede mere opsatte, og efter 62 minutter fik Christian Moses reduceret. 

Mere blev det ikke til, og nederlaget betyder, at Vendsyssel FF holder fast i tredjepladsen i NordicBet Ligaen - fem point efter Vejle BK i front. Esbjerg fB ligger med sejren nummer seks. 

Om en uge møder Vendsyssel FF Fremad Amager på udebane,