Thomas Dalgaard i aktion for SønderjyskE. Her i duel med den tidligere AaB-spiller Mathias Wichmann Foto: Claus Fisker

Vendsyssel henter tidligere Superliga-topscorer

Vendsyssel FF henter den tidligere Superliga-topscorer Thomas Dalgaard til klubben på en etårig kontrakt.

Weekendens meldinger om tilgangen af Thomas Dalgaard til Vendsyssel FF talte sandt. Parterne har underskrevet en kontrakt på et enkelt år og Thomas Dalgaard træner allerede med på anlæget i Hjørring mandag eftermiddag.

Den 32-årige Dalgaard skifter til Vendsyssel fra SønderjyskE hvor angriberen har fået sin kontrakt ophævet. I sidste sæson blev det til fem mål i 21 kampe hvor Dalgaard var i den lyseblå trøje, men i denne sæson har han endnu ikke fået spilletid.

– Thomas har brug for spilletid, og denne beslutning giver mening for begge parter. Jeg vil gerne takke Thomas for indsatsen i lyseblåt, og jeg ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til SønderjyskEs hjemmeside.

Thomas Dalgaard huskes især for sin tid i Viborg FF hvor han med 27 mål på en sæson var meget medvirkende til at sikre Viborg oprykning til Superligaen. I sin første Superliga-sæson endte Dalgaard som topscorer med 18 mål.

- Thomas Dalgaard er en super rutineret angriber, der altid er garanti for mål. Han har flere gange vist at være en født målscorer. Vi har jagtet ham i mange sæsoner, så det bliver fantastisk at se ham i klubben. Han kommer med en rutine til vores unge, talentfulde hold, hvor han vil passe perfekt ind i systemet, udtaler sportschef i Vendsyssel FF Jacob Krüger til klubbens hjemmeside.