Vendsyssel taber i pokalkamp med forkert underkendt mål

Vendsyssel tabte 0-2 til Brøndby IF i kvartfinalen i pokalturneringen, hvor en forkert vurdering fra dommeren underkendte et Vendsyssel mål.

Der kommer nok til at gå lidt tid, inden de nordjyske spillere hos Vendsyssel FF kommer sig over deres nederlag til Brøndby IF på hjemmebane i pokalturneringen torsdag aften.

Vendsyssel tabte 0-2 efter mål fra Brøndbys Kevin Mensah og Kamil Wilczek efter henholdsvis 29 og 91 minutters spil.

Kampen bød dog på to kontroversielle situationer, der kunne have ændret kampen drastisk.

I løbet af kampens første minutter havde en Vendsyssel-forsvarsspiller hånden til hjælp, da han blokerede en afslutning i eget felt, men her valgte dommeren ikke at dømme til straffe.

Efter 75 minutters spil var den gal igen, da Vendsyssels Emmanuel Ogude bankede bolden ind i Brøndbys net og udlignede til 1-1. Men målet blev underkendt af dommeren, der fløjtede for offside, selvom den langsomme gengivelse viste, at det var en fejldom.

Sejren betyder, at Brøndby er videre i semifinalerne til pokalturneringen.