Vendsyssel ude af pokalturneringen

Både Vendsyssel og Vejgård røg onsdag ud af tredje runde af pokalturneringen.

Vendsyssel FF havde onsdag aften besøg af SønderjyskE på hjemmebanen i Hjørring.

Allerede i kampens 8. minut gjorde SønderjyskEs Troels Kløve det til 0-1 til gæsterne.

Efter cirka en halv times spil gjorde Vendsyssels Emmanuel Ogude det til 1-1, som også blev pausestillingen.

Kort inde i anden halvleg var Troels Kløve igen på banen og gjorde det til 1-2 til SønderjyskE.

Dermed må Vendsyssel FF forlade pokalturneringen i tredje runde.

Godt 1200 tilskuere så kampen mellem Vendsyssel og sønderjyderne.

Vejgaard også ude
Et andet sted i Nordjylland blev der også spillet pokalturnering. Vejgaard havde besøg af FC Nordsjælland, og det blev alt andet end en drømmekamp for de undertippede nordjyder.

Efter 10 minutter gjorde Andreas Skov Olsen fra FC Nordjylland det til 0-1 til gæsterne. Få minutter efter var gæsterne igen på pletten, og Mathias Rasmussen gjorde det til 0-2.

Efter pausen var Mathias Rasmussen igen målfarlig og scorede til 0-3. FC Nordsjælland nåede også at score til 0-4, inden kampen blev fløjtet af.