LIGE NU:

Vendsysselprofil skifter til Horsens før tid

Vendsyssel FF har solgt en af sine bærende spillere, Bjarke Jacobsen, som dermed skifter klub et halvt år tidligere end planlagt.

Egentlig skulle Bjarke Jacobsen have haft hjemmebane i Hjørring helt frem til vinterpausen, men nu skal midtbanespilleren bide skeer med Alka Superligaen noget før.

Vendsyssel FF har nemlig solgt Bjarke Jacobsen til AC Horsens, og han skifter med øjeblikkelig virkning til superligaklubben.

- Bjarke har som bekendt allerede skrevet kontrakt med AC Horsens pr. 01.01.2018 – og da AC Horsens i går tilbyd os en flot økonomisk kompensation, ved at frigive ham nu, valgte vi at takke ja hertil. Alternativet er som bekendt, at Bjarke forlader os på en fri transfer til nytår, uden økonomisk kompensation, siger Vendsyssel FF's administrerende direktør, Mogens Krogh.

Bjarke Jacobsen har siden han kom til Vendsyssel FF i 2015 været en af holdets bærende kræfter og nåede at spille 76 kampe og score 2 mål.

- Bjarke efterlader selvfølgelig et hul på den centrale midtbane, men omvendt er min og trænerteamets vurdering, at vi er rigtig godt dækket ind i form af Kasper Povlsen og Mathias Schlie, og vi er ikke i tvivl om, at de kan løfte opgaven på den defensive midtbane, siger Mogens Krogh.

Direktøren glæder sig over, at klubben nu kan levere en spiller, som kan bruges på højeste niveau i Danmark.

- Bjarke Jacobsen har for Vendsyssel FF været en ekstrem værdifuld spiller som har udviklet sig rigtig flot. Jeg noterer mig også med stor tilfredshed, at vi endnu engang beviser at vi i Vendsyssel FF har udviklet en spiller til Superligaen, hvilket er en del af en moderne fodboldklubs forretningsgrundlag, siger Mogens Krogh.

Det har ikke været helt uventet for ledelsen i Vendsyssel FF, at Bjarke Jacobsen kunne risikere at blive sendt af sted før tid. Derfor er man også klar med et nyt talent, som MOgens Krogh regner med at kunne præsentere en af de kommende dage.