Foto: Simon Madsen

Video hitter på Facebook: Turister fanget af skumsprøjt på havnen i Hirtshals

En video, der viser to turister, som bliver fanget i et ordentligt skumsprøjt på havnen i Hirtshals, går sin sejrsgang på Facebook.

Det gik hurtigt med at få fisket telefonen op af lommen og få tændt kameraet, da Simon Madsen og hans kollega fra Nordsøen Oceanarium i Hirtshals torsdag så et par turister forsøge at få et blik ud over havet fra Hirtshals Havn.

- Vi holder og kigger ud over vandet, da vi ser en mor og hendes søn holde ind og stige ud af bilen. Der tænkte jeg bare: "Det kan kun gå galt". Så var det bare om at få tændt kameraet, siger Simon Madsen til TV2 Nord.

Simon Madsen arbejder til daglig som dykker og formidlingschef på Nordsøen Oceanarium, og hans intuition svigtede da heller ikke. Han havde kun optaget turisternes færden i få sekunder, da en kæmpe skumbølge skyllede ind over de to turister. Til stor morskab for Simon Madsen og hans kollega, som sad i dækning i deres bil.

Efterfølgende delte Simon Madsen videoklippet på Facebook, hvor det nu går sin sejrsgang. Se videoen her:

Simon Madsens video er allerede blevet set mere end 55.000 gange. Klippet er i skrivende stund delt 568 gange og har tiltrukket 655 reaktioner og 103 kommentarer.

- Det er jo helt vildt, siger Simon Madsen.

De to turister er så vidt vides i god behold, om end deres tur på havnen nok kostede en omgang tørt tøj - og altså har gjort dem til genstand for lidt kærlig spot og spe på Facebook.