LIGE NU:

Ishockeyspiller risikerer fængsel efter slagsmål

Ishockeyspilleren Kristian Jensen fra Frederikshavn er tiltalt for overfald imod Odense-spilleren Lucas Bjerre Rasmussen.

Fredag i næste uge, den 15. november, skal Frederikshavn White Hawks-spilleren Kristian Jensen på anklagebænken, tiltalt for at have overfaldet Odense Bulldogs-spilleren Lucas Bjerre Rasmussen. 

Det skriver Fyens.dk på baggrund af en aktindsigt, som mediet har modtaget. Kristian Jensen er tiltalt efter paragraf 244 i straffeloven, som er en 'mild' voldsparagraf.

Strafferammen i paragraf 244 er på op til tre år. Fyens.dk oplyser dog, at i mange sager får den dømte kun mellem 30-60 dages fængsel. Kristian Jensen er fortsat i karantæne efter slåskampen i mellem ham og Lucas Bjerre Rasmussen, som fandt sted i en kamp mellem Frederikshavn og Odense på White Hawks' hjemmebane den 20. september.

Døjer med fysiske mén

Ifølge anklageskriftet mistede Lucas Bjerre Rasmussen bevidstheden under episoden, fik bøjet et ribben og et brud på højre øje samt en hjernerystelse. Kristian Jensens karantæne udløber i begyndelsen af næste måned. Det er uvist, hvilke konsekvenser det får for Kristian Jensens ansættelse.

- Det har vi ikke nogen kommentarer til for øjeblikket. Det må vi se på, når dommen er faldet, siger direktør hos Frederikshavn White Hawks, Henrik Andersen, til Fyens.dk.

Lucas Bjerre Rasmussen kæmper fortsat med fysiske mén og er endnu ikke tilbage på isen. 

Lysregulering

play Strømnedbrud ramte Nordjylland: Mange lyskryds stadig ude af drift

håndbold

Nordjysk minister får OL fra første parket: - Jeg glæder mig til hvert eneste sekund

sygeplejersker strejke 2

Sygeplejersker kræver regionen til forhandlingsbordet: - I skal tage ansvar for strejken

Hotel Viking

Mand afgået ved døden efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Lysregulering

play Strømnedbrud ramte Nordjylland: Mange lyskryds stadig ude af drift

håndbold

Nordjysk minister får OL fra første parket: - Jeg glæder mig til hvert eneste sekund

Til forsiden

Til forsiden