Absurde billeder: Klubejers lykkeriddere må selv tage bussen

Senest var det klubejeren selv, der forlod Pandrup - nu er de sidste rester af skandaleejerskabet også ved at være væk, afslører TV2 Nord.

Jammerbugt FC har været på kanten af afgrunden længe.

Nu forlader de sidste afrikanske lykkeriddere den nordjyske landsby ovenpå tyske Klaus-Dieter Müllers tumultariske ejerskab af andendivisionsklubben.

For få dage siden var TV2 Nord forbi Pandrup og tale med nogle af spillerne, som den tyske klubejer personligt havde hentet.

Fredag var TV2 Nord igen forbi Jetsmark IFs hjemby, hvor spillere med pakkede kufferter og bristede drømme stod klar til at stige på rute 71 mod Aalborg.

'Frustreret' og 'sure', var nogle af de ord spillerne satte på behandlingen fra den tyske ejer og klubben, der i øjeblikket er under konkursbehandling.

Forleden var det TV2 Nords reporter, der selv måtte forklare spillerne, at de i øjeblikket taberdømmes 0-3.

De absurde billeder af hvad, der burde være professionelle fodboldspillere, der efterladt stiger på en NT-bus, er blot seneste kapitel i historien.

Spillerkonktrakterne fra DBU ligger klar på Klaus-Dieter Müllers bord.
Spillerkonktrakterne fra DBU ligger klar på Klaus-Dieter Müllers bord.
Foto: Mogens Jørgensen / TV2 Nord

Hentede spillere til det sidste

På Klaus-Dieter Müllers forladte kontor var efterladenskaberne bunker af papir.

Papirerne havde DBU-logo og var standardiserede spillerkontrakter, der blot manglede at blive officielt udfyldt med navn og underskrift.

Det tyder altså på, at svingdøren af udenlandske spillere var klar til at fortsætte, hvis ikke konkursen hang over hovedet på klubben.

Så sent som forrige uge blev der ifølge TV2 Nords oplysninger hentet fire spillere.

Nu er de væk.

Årsagen til de sidste spillere nu forlader Pandrup, hvor de under konkursbehandlingen har været nægtet træning på anlægget og har boet i et nedlagt pizzeria, er, at Fogedretten endegyldigt ville sætte spillerne på gaden mandag.

Klaus-Dieter MüllerJammerbugt FC

Seneste nyt

fra Nordjylland