Foto: Jesper Bo Winther

Foto: Jesper Bo Winther

Foto: Jesper Bo Winther

Foto: Jesper Bo Winther

02:19

Politiets brandtekniske undersøgelser trækker tilsyneladende ud. Ældre ægtepar må bo i campingvogn

1 af 5

Ældre ægtepar i uvished efter mulig påsat brand

Et ældre ægtepar fra Pandrup er tvunget til at bo i en campingvogn, da politiet har afspærret deres hus.

På anden uge går ægteparret Larsen fra Pandrup i uvished om hvornår de kan vende tilbage til deres hus på Løkkensvej. Tilsyneladende trækker politiets brandtekniske undersøgelser ud, efter nogen er brudt i deres hus, og angiveligt har påsat en brand.

Siden der opstod en brand i soveværelset for mere end en uge siden, har Svend Erik Larsen og hans kone slet ikke måttet komme ind i deres hus.

- Det er da frygteligt, at vi ikke må komme ind at se skadernes omfang. Nu er der gået godt en uge, og vi står i det uvisse, siger Svend Erik Larsen til TV2/NORD.

Svend Erik Larsen bor nu midlertidigt sammen med sin kone, Rita Larsen, i en campingvogn, der står hos en af parrets sønner.  

- Det kan da lige gå i nødstilfælde, men jeg håber da godt nok, at der snart sker noget. At vi får klarhed over hvad der skal med huset, så vi kan komme hjem igen, siger Rita Larsen.

Mens ægteparret var bortrejst fredag den 7. oktober brød en eller flere ukendte personer ind i deres hus. De kan have påsat en brand i soveværelset.

- Jeg er i chok. Tænk at nogen kan finde på det, jeg forstår det ikke, siger Rita Larsen.

Ægteparret forstår heller ikke, at de skal undvære deres hus på ubestemt tid, nu hvor politiet har spærret det af. 

- Jeg synes, at det er forkert det skal tage så lang tid. Vi har intet fået af vide af politiet om hvornår vi muligvis kan flytte hjem, siger Svend Erik Larsen.

TV2/NORD har i dag forsøgt, at få Nordjyllands Politi til at svare på, hvornår de brandtekniske undersøgelser i huset forventes færdige. Vi ville også gerne have spurgt, om branden muligvis har en sammenhæng med den seneste tids mange påsatte brande i Jammerbugt Kommune, og om travlhed i den anledning er årsag til at der tilsyneladende ikke rigtig sker noget i sagen fra Løkkensvej i Pandrup. 

Ingen hos Nordjyllands Politi har dog kunnet svare på vores spørgsmål i dag.

MERE I TV2/NORD KL. 19:30