LIGE NU:

Banket op midt om natten: Politiet forvekslede prof-bokser med storsvindler

Den tidligere bokser, Kasper Bruun, blev vækket af Nordjyllands Politi fredag nat, da de troede, det var ham, der stod bag bedrageri mod et ældre ægtepar.

Natten til fredag har Nordjyllands Politi været på jagt efter storsvindleren Kasper Bruun fra Pandrup.

I jagten på manden, har politiet spurgt lokale borgere, om de kender den såkaldte Kasper Bruun, og hvor de kunne finde ham henne. Og svaret var ja, ham kendte de da godt, og de vidste også, hvor han boede.

Det resulterede i, at eksbokseren Kasper Bruun vågnede ved, at et par politibetjente bankede hårdt på hans dør klokken 03:30 i nat.

- Jeg tænkte først, at der måske var sket noget med et familiemedlem eller lignende, fortæller den tidligere bokser, Kasper Bruun.

Sådan var det ikke. Politiet var ikke kommet for at viderebringe en besked til Kasper Bruun, men for at tage ham med på stationen i Hobro.

- ”Kasper, vi bliver nødt til at tage dig med”, siger politiet pludselig til mig, og jeg spørger hvorfor. ”Du er tiltalt for svindel og bedrageri mod et ældre ægtepar, og du mødte ikke op i retten, så du skal for retten i morgen”, svarer politiet.

Google hjælper betjentene på rette vej

Kasper Bruun forklarer politiet, at det ikke er ham, de leder efter, men den hopper politiet ikke på, og de bliver ved med at sige, at han skal stoppe med at benægte det.

quote Det var sgu en træls oplevelse, og jeg synes, det er for dårligt, at politiet ikke har tjekket op på inden, hvem det egentlig er, de skal anholde

Kasper Bruun, tidligere bokser

- I et kort øjeblik bliver jeg helt i tvivl om, om jeg har gjort noget forkert, men så får jeg forklaret dem, hvem det egentlig er, de leder efter, og siger, at de eksempelvis kan prøve at google ham, siger Kasper Bruun.

De to politibetjente tager søgefunktionen google i brug, og først her går det op for dem, at det er den forkerte Kasper Bruun, de er hos.

- Det var sgu en træls oplevelse, og jeg synes, det er for dårligt, at politiet ikke har tjekket op på inden, hvem det egentlig er, de skal anholde, siger Kasper Bruun.

De to politibetjente beder efterfølgende om Kasper Bruuns CPR-nummer og pasoplysninger, og her bliver det helt klart for dem, at de står hos den forkerte mand.

Kasper Bruun deler budskabet: Jeg er ikke svindler

Kasper Bruun fik ikke lukket et øje mere i nat, og her til morgen har han haft travlt med at gøre det klart for alle på sin Facebookprofil, at det ikke er ham, politiet søger.

- Folk kender mig jo her i byen, og de snakker, så jeg vil gøre det helt klart, at det ikke er mig, der har svindlet, siger Kasper Bruun.

Det lader til at virke. Kasper Bruuns opslag har nemlig allerede været delt mere end 600 gange på Facebook.

Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Nordjyllands Politi. 

40_percent

play Alle kan nominere: Hvem er din kandidat til til Årets Nordjyde?

håndbold2

play Kortfattet håndbolddirektør efter semifinalesejr: - Det er svært at fatte, men det er sandt

2 figurer

play Enorme kunstværker: Fem nye Aalborgensere står klar på Stjernepladsen

Sol i Nordjylland, blå himmel, sommervej

Søndag med masser af sol og blæst i Nordjylland

40_percent

play Alle kan nominere: Hvem er din kandidat til til Årets Nordjyde?

håndbold2

play Kortfattet håndbolddirektør efter semifinalesejr: - Det er svært at fatte, men det er sandt

2 figurer

play Enorme kunstværker: Fem nye Aalborgensere står klar på Stjernepladsen

Til forsiden

Til forsiden