LIGE NU:

Bilist stak af fra dødsulykke

En ældre mand er torsdag aften omkommet ved en alvorlig trafikulykke på Aalborgvej ved Aabybro. Nu efterlyser Nordjyllands Politi bilisten og den afdødes pårørende.

Her til aften klokken 18:04 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse igennem 112, om et alvorligt færdselsuheld på Aalborgvej ved Fristrupvej, 9440 Aabybro, hvor en ældre, mandlig cyklist blev påkørt af en bilist.

Bilisten er kørt fra stedet og bilen beskrives som en mørkegrå Citroën, som formentlig har skader på forreste kofanger efter påkørslen af cyklisten, som er afgået ved døden.

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Bent Højgaard.

- Lige nu arbejder vi på at identificere cyklisten, og vi hører gerne fra pårørende, som savner en ældre mand, der har kørt en tur på sin cykel, siger Bent Højgaard.

Cyklisten har ikke haft legitimation på sig, som gør det muligt for politiet at identificere ham og dermed kontakte pårørende, og ifølge Bent Højgaard kan cyklisten ligeså vel være turist som lokal.

Nordjyllands Politi arbejder i øjeblikket på uheldsstedet sammen med en bilinspektør for at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring uheldet.

Politiet hører gerne fra folk, der eventuelt ved, hvem manden er. Samtidig opfordrer de til, at man henvender sig, hvis man har set en mørk Citroën med skader på kofangeren.

Opdatering klokken 20:45

Nordjyllands Politi har endnu ikke kunne identificere den ældre mand, som er afgået ved døden, men sygehuset oplyser, at han formentlig er over 70 år gammel.

Politiet efterlyser fortsat mandens pårørende, og den bilist, som skulle have påkørt manden.

- Vi opfordrer alle, der skulle have set noget, til at kontakte os, og vi opfordrer også bilisten til at melde sig selv, siger Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Bent Højgaard.

Hvordan ulykken er forekommet står ikke klart for politiet, og de afventer lige nu bilinspektørens rapport.