LIGE NU:

Efter hoppepude flækkede slår politiet fast: - Det var et hændeligt uheld

Det var et hændeligt uheld, da en hoppepude på Jambo Ferieparks legeplads lørdag pludselig flækkede midt over. Det slår Nordjyllands Politi fast, efter Teknologisk Institut er kommet en redegørelse efter episoden, der kostede flere gæster knubs.

Heldigvis kom ingen alvorligt til skade, da en hoppepude lørdag sidst på eftermiddagen pludselig flækkede midt over, mens både børn og voksne hoppede på den, da de besøgte Jambo Feriepark i Saltum.

Nu viser undersøgelser foretaget af Teknologisk Institut, at der er umiddelbart ikke er noget bud på, hvorfor hoppepuden gik i stykker. Sikkert er det dog, at der ikke ligger mislighold eller fejl eller mangler bag uheldet, hvorfor Nordjyllands Politi nu også betragter sagen som afsluttet.

- Det er træls, det er sket - ikke mindst for dem, det er gået ud over, men som det ser ud, betegner vi det som hændeligt uheld, som ejeren af stedet ikke har kunnet forudsige. Hoppepuden var godkendt af Teknologisk Institut blot 24 timer før uheldet, siger politikommissær Michael Karstenskov fra Lokalpolitiet i Hjørring.

Intet tyder på fejl

Tilbage er dermed gisninger om, hvorvidt der uheldigvis skulle være kommet en skarp sten på puden, som kan have forårsaget, at hoppepuden pludselig går i stykker. Den præcise årsag findes næppe.

- Der er ikke noget, der tyder på, at nogen har gjort noget forkert, men jeg kan forstå på Teknologisk Institut, at man af og til - og heldigvis sjældent - oplever, at en hoppepuden pludselig går i stykker, siger Michael Karstenskov fra Lokalpolitiet i Hjørring.

Tre børn og en voksen kom lettere til skade med blandt andet forslået knæ og håndled, mens en fik smerter fra ryggen. 

Ny hoppepude er sat op

Allerede lørdag aften slog ejeren af campingpladsen, Karsten Egelund fast, at han naturligvis var meget ked af det, der var sket. Samtidig var han meget forundret over, at det overhovedet kunne ske, da hoppepuden, der er 15 x 15 meter, netop dagen før var blevet godkendt. 

- Vi lægger meget stor vægt på sikkerhed. Vi har mange børn og børnefamilier her, og det skal være trygt for dem. Derfor er det dejligt at få slået fast, at alt var, som det skulle være, siger Karsten Egelund.

Der er allerede blevet sat en ny hoppepude på Jambo Feriepark i Saltum.

- Vores leverandør tryllede og leverede en, og børnene hopper på den lige nu, fortæller Karsten Egelund.

gudstjeneste thumb

play Se med: Frihedsgudstjeneste fra Budolfi kirke

090521 VO Men in black demo TIL WEB Still

play Men In Black protesterede i Aalborg: En person anholdt

Brand på Kildevej i Sæby

gallery Kraftig brand hærger ejendom ved Sæby: Staldbygninger brænder ned

Casper Steinfath_Kattegat_Start Web Credits Jakob Gjerluff Ager (8)

Vil krydse Kattegat med padletag: Casper fra Klitmøller på jomfrutur

gudstjeneste thumb

play Se med: Frihedsgudstjeneste fra Budolfi kirke

090521 VO Men in black demo TIL WEB Still

play Men In Black protesterede i Aalborg: En person anholdt

Til forsiden

Til forsiden