Fans stod i kø for at lære af mesteren: 'Brizze' er bare bedst

YouTube-fænomenet Brian 'Brizze' Mengel besøgte Blokhus, hvor han delte ud af sine kendte tricks.

Han er så stor en stjerne, at han har et kunsternavn.

'Brizze'.

På de sociale medier er han nemlig lidt af et fænomen, og op mod 1.000.000 mennesker følger hans vilde tricks og bold-driblerier på Instagram og YouTube.

Lørdag kunne fans så møde den dobbelte danmarksmester i freestyle Brian 'Brizze' Mengel i egen høje person på Torvet i Blokhus, hvor han delte ud af sit talent. 

- Nogle gange så ser jeg 'Brizze' på hans YouTube-kanal, og så syntes jeg, det kunne være spændende at møde ham og lave tricks sammen med ham, siger Sofie Melbye, der har taget turen fra Vadum.

quote De fleste scorer flotte mål, når de endelig får den skudt ind i kassen bag mig

Brian 'Brizze' Mengel

Ud over at se 'Brizze' jonglere med bolden, havde mere end 120 børn og unge købt sig til en times undervisning i, hvordan man freestyler.

- Et par få ting tænker jeg sagtens, de kan få med - og en masse viden om, hvad man kan gå hjem og træne videre med, hvis man har interesse i at lære mere, siger fodboldatleten Brian 'Bizze' Mengel.

Lader ikke børn vinde

Børnene på Torvet i Blokhus fik også mulighed for at møde det kendte tricktalent til en duel på banen. 

Her er reglerne enkle: Den, der først scorer tre mål eller laver en tunnel på modstanderen - kaldet en ”nelle” - har vundet. 

Sofie Melbyes kamp blev kort.

- Det var rigtigt svært, for han har jo trænet i mange år. Jeg synes, jeg gjorde mit bedste, men det gjorde han også, så han lavede et rigtig godt ”nelle” på mig, synes jeg, siger Sofie Melbye.

De fleste kampe blev korte, for 'Brizze' lod ikke bare børnene vinde.

- En gang imellem måske, men de fleste scorer altså nogle flotte mål, når de endelig får den skudt ind i kassen bag mig. Nej, jeg lader dem ikke bare score. Måske, hvis det er en helt lille pige eller dreng, så kan jeg godt være lidt mere ydmyg omkring det, siger fodboldatleten.

Sofie Melby fik endnu en chance, men udfaldet blev det samme.

- Han spiller sindssygt godt, lyder analysen af den store store stjerne fra en af hans små fans.


Seneste nyt

fra Nordjylland