LIGE NU:

Fårup Sommerland er Europas tredjebedste

Fårup Sommerland er røget et trin ned af listen, men er fortsat i top tre blandt Europas bedste forlystelsesparker.

Der går nærmest ikke et år, hvor Fårup Sommerland ikke høster internationale anerkendelse, og 2018 er ingen undtagelse. Det internationale magasin Kirmes & Park Revue har netop kåret Fårup Sommerland til Europas tredjebedste forlystelsespark.

Tre år i træk er Fårup Sommerland kåret som Europas næstbedste forlystelsespark, så det er altså et lille trin ned af listen, men det er altså fjerde år i træk, at parken kommer kommer i top tre over Europas bedste.

- På Fårups vegne er jeg naturligvis meget stolt og glad for prisen, som skyldes en flot holdindsats af alle medarbejdere i Fårup Sommerland. Vi arbejder løbende på at udvikle parken og den oplevelse, vi tilbyder vores gæster, og det er naturligvis dejligt at se, at vores arbejde bliver taget godt imod, men også at vores fokus på konstant at levere gæsteservice i verdensklasse bliver bemærket internationalt, siger administrerende direktør Per Dam.

Fårup har mange priser bag sig, og er blandt andet tidliger kåret til Nordens bedste forlystelsespark, ligesom sommerlandet tre gange er kåret som verdens tredjebedste forlystelsespark for børnefamilier.

Desuden har forlystelsen Orkanen vundet flere priser som en af Europas bedste rutsjebaner. Fårup Sommerland er kåret i kategorien, der tæller parker med mindre end en million årlige gæster.

- Prisen hylder entreprenørånd, mod og innovation. Personligt er jeg glad for, at juryen både anerkender de store parker med millioner af gæster, men også de mindre familieejede parker som Fårup Sommerland, som fortjener anerkendelse for deres store arbejde med at udvikle oplevelsesindustrien og skabe en fortryllende forlystelsespark, siger Frank Lanfer, som er chefredaktør på Kirmes & Park Revue.