Foto: PR foto (arkiv)

Foto: Torben Hansen Blokhus Fårup Sommerland, Pirupvejen 147 Parkens nye store investing, Orkanen til kr. 40 mio. netto, indvies. Foto: Torben Hansen

1 af 2

Fårup Sommerland snupper ny europæisk andenplads

Fårup Sommerland er netop blevet kåret til Europas andenbedste forlystelsespark - igen.

Det var lige før, jubelen kunne høres hele vejen hjem fra Barcelona i Spanien, men også kun lige før, da Fårup Sommerland i går tog en flot andenplads i konkurrencen om at blive Europas bedste forlystelsespark.

Det skete i går, mandag, ved en stor konference holdt af det anerkendte forlystelsesmagasin Kirmes & Park Revue, som hvert år kårer de bedste parker i forskellige kategorier.

Og for andet år i træk nåede Fårup Sommerland altså podiet, igen med en flot andenplads i kategorien "Forlystelsesparker med under en million årlige gæster".

- Det er klart, at jeg både er stolt, taknemmelig og glad i dag. Vi har i Fårup gennem en halv menneskealder arbejdet målrettet og hårdt for at skabe et nordjysk fyrtårn - og det føler jeg i allerhøjeste grad, at vi nu bliver belønnet for. Prisen er en anerkendelse af, at vi leverer gode oplevelser til vores gæster. Og så er jeg naturligvis også yderst tilfreds med, at vi bliver lagt mærke til i international sammenhæng - det varmer i allerhøjeste grad en nordjydes hjerte, siger Søren Kragelund, administrerende direktør i Fårup Sommerland.

Han var med i Barcelona og modtage prisen, som ikke kun vækker glæde i det nordjyske - også chefredaktøren på Kirmes & Park Revue var tilfreds med resultatet:

- Jeg er særdeles glad for, at vi ikke blot finder ”store spillere” på top-ti-listen, men også familieejede forlystelsesparker, der med entusiasme, passion og energi har formået at realisere nogle fantastiske oplevelser for sine gæster. Fårup Sommerland er et fremragende eksempel på dette, og jeg ønsker dem stort tillykke med den flotte pris, siger Frank Lanfer, chefredaktør på Kirmes & Park Revue.

​Sidste år måtte Fårup Sommerland se sig slået af Erlebnispark Tripsdrill.