LIGE NU:

Fårup Sommerland udvider staben med teknisk chef

Tue Albrektsen bliver ny teknisk chef og skal være med til at etablere nye og vedligeholde de nuværende forlystelser.

Gyngerne og karrusellerne i Fårup Sommerland er ikke lavpraktiske og lavet af træ, som de i høj grad var, da sommerlandet åbnede i 1975. Tværtimod kører de hurtigt nu og er indviklede tekniske maskiner.

Derfor har Fårup Sommerland ansat en teknisk chef, som skal være med til at varetage sikkerheden og vedligeholdelsen i forlystelsesparken. Han hedder Tue Albrektsen og begynder sit arbejde længe før sæsonstart, nemlig allerede den 1. februar.

Han skal også være med til at etablere nye forlystelser og anlæg i parken, så der løbende vil være nye rutsjebaner at prøve i sommerlandet.

- Parken har en høj vedligeholdelsesstandard, og hvert år skal der opføres nye forlystelser til glæde for parkens mange gæster. I dag er forlystelserne i høj grad styret af elektronik, og her er Tue Albrektsens erfaring som teknisk leder og hans uddannelse som elektriker og el-installatør den helt rigtige profil i relation til at drifte og udvikle den tekniske del af parken, siger administrerende direktør i Fårup Sommerland, Tage Borregaard.

Tue Albrektsen er uddannet el-installatør fra Tekniker Akademiet i Aalborg i 1998. Han har efterfølgende opnået en omfattende teknisk erfaring, blandt andet som teknisk leder i HKScan Skovsgaard.

- Jeg ser med glæde frem til de spændende udfordringer, der venter mig i Fårup Sommerland. Fårup er en virksomhed i konstant udvikling - og dermed en særdeles interessant virksomhed at arbejde i. Det allervigtigste for mig er at kunne bidrage med gode idéer og solidt teknisk håndværk samt sikre en kompetent ledelse og et godt teamwork sammen med vedligeholdelsesstaben i Fårup Sommerland, siger Tue Albrektsen forud for sin ansættelse.