LIGE NU:

Mandag kan ældre i Jammerbugt Kommune bestille coronavaccination

Fra uge 1 kan borgere, der er over 65 år, som modtager personlig pleje og praktisk bistand i Jammerbugt Kommune begynde at booke tider til corona-vaccination.

Fra starten af næste uge åbner Region Nordjylland for booking af tider til corona-vaccination for alle borgere i Jammerbugt Kommune, der er +65 år, og som modtager personlig pleje og praktisk bistand. Det skriver Jammerbugt Kommune i en pressemeddelelse.

Det er endnu usikkert, om tidsbestillingen åbner i løbet af mandagen 4. januar 2021, eller om det først bliver i købet af tirsdag eller onsdag i uge 1. Det afhænger af, hvornår Statens Serum Institut bliver klar med at sætte bookingsystemet op, da de skal sikre, at det kun er borgere, hvis CPR-numre som er registreret, der skal kunne booke tider.

Vaccinationen starter 11. januar

Borgere i Jammerbugt Kommune skal også først forvente at kunne bestille tider til selve vaccinationen fra mandag 11. januar 2021. Årsagen er, at vaccinerne, Moderna, først kommer til Danmark kort tid inden.

For gangbesværede eller lignende kan man få tilbudt kørsel til vaccinationscentrene. De vil få nærmere besked fra kommunen.  

Beboere og ansatte på plejecentre i Jammerbugt Kommune bliver også tilbudt vaccination i næste uge. Det kommer til at ske fra tirsdag 6. januar og onsdag 7. januar 2021.

Ekstraordinære test

I næste uge vil der i Jammerbugt Kommune desuden være yderligere fokus på tests. Det sker for at sikre smitteopsporing forinden vaccinationerne. Det er Falck, som gennemfører testene.

Tilbuddet om quick-test i Brovst Hallen udvides også, og dermed kan borgere blive testet uden tidsbestilling både tirsdag 5. januar og onsdag 6. januar 2021 – begge dage fra klokken 9 til 17. 

E45 3

Varetægtsfængslet efter knivstik på motorvej

Øland Kraftvarmeværk case

play Fjernvarmekunder i klemme: - Man regner jo ikke med, at varmen pludselig er væk

hund2

Badesæsonen er ovre: Inden poolen tømmes, får hundene lov til at tage sig en dukkert

Nrd.sundby knivstik 1

Knivstikkeri i Nørresundby: Varetægtsfængslet efter knivoverfald

E45 3

Varetægtsfængslet efter knivstik på motorvej

Øland Kraftvarmeværk case

play Fjernvarmekunder i klemme: - Man regner jo ikke med, at varmen pludselig er væk

Til forsiden

Til forsiden