LIGE NU:

Nordjysk MGP-band snublende tæt på sejren: JAAILL blev nummer to

Med 32 procent af stemmerne fik Fjerritslev-bandet JAAILL andenpladsen ved MGP 2020, der løb af stablen lørdag aften.

Det var lige ved og næsten for de nordjyske deltagere JAAILL, da stemmerne til dette års udgave af MGP blev talt op lørdag aften.

Foran 13.000 børn og voksne i Royal Arena og hunderetusindvis af TV-seere, der fulgte med på DR1, optrådte de i overbevisende stil med deres sang Superhelten og det lykkedes da også for det seks mand store band at komme i den såkaldte superfinale hvor otte sange var blevet skåret ned til tre så kun podiepladserne var tilbage til fordeling.

Og her lykkedes det altså for Fjerritslev-bandet at hive andenpladsen hjem. De måtte se sig slået af 13-åige Liva fra Brønshøj, der med sin sang om klimaforandringerne 'Ingen plan B' hentede hele 37 procent af stemmerne - og dermed sejren - hjem.

Hør JAAILL's sang Superhelten lige her:
Artiklen fortsætter efter videoen.

Batman på pension

JAAILL fik flotte 32 procent af stemmerne og dermed andenpladsen mens Siff, der optrådte med sangen 'Mit hjerte der griner' fik 31 procent af stemmerne.

Fjerritslev-bandets sang Superhelten handler om Batman, der lige er gået på pension - og om hvad han får tiden til at gå med, nu hvor en tilværelsen som superhelt er et overstået kapitel.

Den er skrevet af bandet selv på Jammerbugt Kulturskole og i indslaget herunder kan du høre mere om, hvordan sangen blev til.