LIGE NU:

Otte kilometer ny asfalt: Her skal du være opmærksom i myldretid

Der kommer otte kilometer ny asfalt mellem Aabybro og Arentsminde by. Vejdirektoratet beklager de gener arbejdet vil medføre, oplyser de.

Arbejdet med at lægge ny asfalt mellem Arentsminde by og Aabybro begynder den 27. juni.

Her skal cirka otte kilometer vej have ny asfalt. Det er helt præcis på strækningen rute 11 Thisted Landevej/Røgildvej/Thyvej fra Aabybro til Arentsminde by, at kørebanen skal forbedres.  

Vejdirektoratet oplyser, at arbejdet begynder ved, at den gamle belægning affræses. Herefter bliver der udført lokale reparationer i den underliggende belægning. Til sidst udlægges der ny belægning, og der påføres striber.

Arbejdet, der forventes færdigt den 20. juli, skal gøre kørebanen mere og jævn og dermed forbedre køreoplevelsen for trafikanterne, oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.  

Vejarbejdet foregår i dagtimerne, og trafikken vil blive reguleret med et signalanlæg. Ifølge Vejdirektoratet må man derfor påregne kødannelse ved myldretid i perioden.   

- Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet vil medføre for vejens naboer og trafikanterne, skriver de i en pressemeddelelse.   

Dårligt vejr kan udsætte arbejdets afslutning, oplyser de.