Arkivfoto Foto: Mette Kristensen

Pandrup-bokser gør comeback - igen

Kasper Bruun vender den 27. december tilbage til bokseringen til Pandrup Bokseklubs julestævne.

Den professionelle bokser, og tidligere EM-udforder i Let Weltervægt, Kasper Bruun fra Pandrup har besluttet sig for at vende tilbage til ringen, og gør nu comeback bag de fire tove efter en pause på næsten to år.

I slutningen af 2014 bekendtgjorde den nordjyske bokser Kasper Bruun, at han stoppede sin karriere. Knap to måneder senere offentliggjorde han så, at han skulle bokse mod den dengang regerende Europamester Michelle De Rocco. Kampen blev bokset i februar 2015, og endte desværre med et nederlag til Kasper Bruun. 

Hvorfor? Ja, det er det store spørgsmål. Det korte svar er, at jeg savner det.

Kasper Bruun, bokser

Siden har den nu 29-årige Bruun holdt sig fra ringen, og boksepensionen som i første omgang blev udskudt, virkede som en realitet. Det var den bare ikke.

Kasper Bruun gør nemlig comeback igen, når han 27. december som den eneste professionelle bokser, træder i ringen i DGI-Huset i Aabybro til Pandrup Bokseklubs årlige julestævne.

Men hvorfor?

- Hvorfor? Ja, det er det store spørgsmål. Det korte svar er, at jeg savner det. Jeg savner træningen og at komme i ringen. Jeg savner at presse mig selv, siger Kasper Bruun, der til daglig er tømrer i sit eget firma.

Læs også Bruun stoppet før tid i titelkamp

Hvem Kasper Bruun skal bokse mod, vides endnu ikke, men Bruun selv kunne godt tænke sig et comeback mod svenske Anthony Yigit, som han led sit ene af to karrierenederlag til i april 2014.

- Jeg sluttede af med to nederlag i træk, og det er jo ikke så fedt som bokser. Så det kunne være fedt at få lov at bokse mod ham igen, siger Kasper Bruun, der er godt igang med træningen op til julestævnet.

- Jeg har holdt min form ved lige, men det bliver intenst de næste to måneder. Fysisk er jeg ikke i tvivl om, at jeg kan klare det, men jeg kan godt mærke, det er længe siden, jeg har haft hanskerne på, og armene skal gerne blive noget hurtigere inden kampen, siger den 29-årige bokser, der kommer til at bruge aftentimerne og de tidlige morgener til at træne.

- Det bliver noget med at træne, når børnene er lagt i seng, og så må jeg stå det tidligere op og få løbet en tur, siger Kasper Bruun, der inden han besluttede sig for at tage en kamp mere, naturligvis havde afklaret alt på hjemmefronten.

Bruun kan samtidig med den intense træning også overkomme at passe sit civile job som tømrer i eget firma.

- Nu går vi, set med bokseøjne, ind i en god tid for håndværkerne. Der bliver koldere og lidt mindre at lave, så det skal nok kunne fungere rent tidsmæssigt.

Bruun boksede hele sin amatørkarriere for Pandrup Bokseklub, og det er derfor ekstra betydningsfuldt at han nu skal bokse på sin rigtige hjemmebane.

- Jeg har noget at give tilbage til klubben, og det vil jeg rigtig gerne gøre, siger Kasper Bruun. 

Se hele indslaget her:

00:52 Luk video