Par sagde ja til hinanden i Falken

Betina og Steffen Munk blev fredag gift i Fårup Sommerland.

Det er så yndigt at følges ad – og det var netop, hvad Betina og Steffen Munk fredag sagde ja til at gøre resten af livet.

Der var dog hverken tale om et kirkebryllup eller et bryllup på rådhuset. Nej, parret blev derimod viet i forlystelsen Falken i Fårup Sommerland – og efter at have givet hinanden deres ja, blev parret og gæsterne sendt afsted på en tur i forlystelsen.

Faktisk hader Betina Munk alt, hvad der har med forlystelser at gøre. Der er dog en helt særlig grund til, at det netop blev i Falken, parret blev gift.

- Sidste år friede jeg til Betina på en uheldig dag. Det faldt helt til jorden, og hun sagde nej. Efterfølgende spurgte hun, hvornår jeg mon ville spørge igen – og til sidst foreslog hun selv, at vi kunne gøre det i Fårup Sommerland, siger Steffen Munk.

Parret har tit deres børn med i Fårup Sommerland, og Steffen Munk var straks med på idéen om et bryllup her – på den betingelse, at de skulle giftes i forlystelsen Falken.

- Han udfordrede mig. Jeg kunne ikke sige nej til det – jeg skulle bevise min kærlighed, siger Bettina Munk med et grin.

Som sagt, så gjort. Fårup Sommerland blev kontaktet, og de indvilligede i at holde ekstra åbent for parrets skyld.

- Jeg sad bare og skreg

Fredag klokken 17 var vognene i Falken fyldt med bryllupsgæster. Giftefoged Jytte Højrup viede parret, der bor i Jerup – og så satte vognene afsted med fuld fart.

- Vores venner og familie syntes, det var en sjov idé – det er meget typisk Steffen at foreslå sådan noget. Han er lidt ekstrem, siger Betina Munk.

På det klassiske billede, der bliver taget i forlystelsen, når den når sit klimaks, smiler Betina Munk faktisk – selvom hun jo altså ikke er den store fan af forlystelser.

- Smilet er totalt falsk. Jeg sad bare og skreg, indtil Steffen sagde til mig, at jeg skulle smile, siger Betina Munk.

Efter den heftige start på ægteskabet fortsatte dagen under mere rolige forhold på restauranten i Fårup Sommerland.

- Brylluppet i Fårup var en afslappet og børnevenlig måde at gøre det på. Og vi er selv børn indeni, siger bruden.

Billedet fra Falken.
Billedet fra Falken.
Foto: Betina Munk

Seneste nyt

fra Nordjylland