Foto: Jammerbugt FC

Pokalkamp bliver aflyst på grund af voldsom regn

Tirsdag aften måtte Jammerbugt aflyse onsdagens pokalkamp mod SønderjyskE på grund af de store mængder regn. Andre baner i Jammerbugt Kommune kan også risikere lukning.

Regn, regn og atter regn. Det våde vejr i Nordjylland bliver ved, og det har konsekvenser.

Jammerbugt FC har tirsdag aften måtte aflyse onsdagens kamp mod SønderjyskE, fordi der ikke må spilles på hjemmebanen i Pandrup, da den er alt for våd.

- Vi havde frygtet en aflysning på grund af al det vand, der er kommet. Det er ærgerligt og vi misser foreløbigt en super god oplevelse, for det er en kanon oplevelse at møde et superligahold, siger Bøje Holmsgaard Lundtoft, Bestyrelsesformand, Jammerbugt FC.

Dermed er onsdagens pokalkamp mod SønderjyskE, der skulle have været afviklet klokken 15 nu aflyst.

Risikerer at stoppe al fodbold i kommunen

Men det er ikke kun Jammerbugt FC, der kan ende i problemer på grund af det voldsomme regnvejr over Nordjylland onsdag. Ifølge Jens Ørntoft, chef for Vej- og Parkafdelingen i Jammerbugt Kommune, er vejret så slemt, at flere fodboldbaner i kommunen kan risikere lukning.

- Det er næsten kaotisk. Jeg har aldrig oplevet i de 29 år, jeg har været her, at vi har stået i en sådan situation, hvor vi risikerer at måtte lukke både banen i Jetsmark og i de andre baner i kommunen, siger Jens Ørntoft til TV2 Nord.

Læs også Onsdags-regnen rammer værst i Nordjylland