Foto: Rune Borre-Jensen (arkiv)

Praktiserende læger fundet til lægepraksis i Fjerritslev og Storvorde

Efter genannoncering af ydernumre i Fjerritslev, Storvorde og Aalestrup har Region Nordjylland nu fundet praktiserende læger der kan overtage ydernumrene i Fjerritslev og Storvorde.

Efter Region Nordjylland for tre uger siden kunne melde om ingen bud på praksisser i Fjeritslev, Storvorde og Aalestrup, har man været nødsaget til at oprette midlertidigt regionalt drevne lægeklinikker for at sikre borgerne lægedækning.

Efterfølgende har Region Nordjylland hørt fra flere interesserede læger til ydernumrene. Derfor har regionen gennemført en ny annonceringsrunde med kort tilbudsfrist af ydernumrene i Storvorde, Fjerritslev og Aalestrup, skriver de i en pressemeddelelse, og det har de haft held med.

Regionen har modtaget bud på de tre ydernumre i Storvorde, og de tre ydernumre i Fjerritslev. En læge overtager de tre ydernumre i Storvorde, og det samme er tilfældet i Fjerritslev. 

Den nye praktiserende læge i Storvorde er Thomas Olsen, mens det i Fjerritslev bliver læge Kenny Birk Bøtcher. Begge steder vil ydernumrene blive overtaget pr. 1. februar 2018 eller umiddelbart herefter.

Regionen har ikke modtaget bud på ydernummeret i lægedækningsområde Aalestrup, hvor der er udmeldt praksisophør af klinikken i Gedsted pr. 1. januar. Region Nordjylland vil videreføre klinikken som midlertidigt regionalt tilbud, mens der bliver arbejdet på en permanent løsning.

Patienterne får direkte besked, når der udsendes nyt sundhedskort, skriver Region Nordjylland.