Alle fem deltagere i TV2Nords pælesidningskonkurrence sidder endnu. Foto: Bruno Stagsted

For første gang nogensinde sidder alle deltagere i TV2Nords pælesidningskonkurrence stadig på pælene efter hele 24 timer. Dermed har årets deltagere slået rekord.

1 af 2

Rekord: Alle fem sidder fortsat på pælene efter et døgn

For første gang nogensinde sidder alle deltagere i TV2Nords pælesidningskonkurrence stadig på pælene efter hele 24 timer. Dermed har årets deltagere slået rekord.

Der er nu gået et døgn, siden de fem deltagere i TV2 Nords pælesidningskonkurrence for første gang satte sig på pælene, alle i håbet om at vinde præmien på 20.000 kroner.

Og alle deltagerne har det godt - dog har alle ondt enten i bagdelen, i lårerne eller i ryggen. Men humøret er højt, og alle satser på at gå - eller rettere sidde - hele vejen.

Målet er at sidde der i 48 timer.

For at markere de første 24 timer blev de fem deltagere forkælet med en pose fredags-slik. Og den gave faldt i god jord hos alle. 

 

01:31

Se videoen da der bliver talt ned - og deltagerne har passeret halvdelen af tiden på pælene. 

Luk video

 

- Jeg fik besøg af nogle af mine elever fra Astrup-Sønderskov Friskole, og det var super dejligt, og en god opmuntring, fortæller 28-årige Jeppe Haugaard fra Hjørring.

 

- Jeg har faktisk nydt natten, hvor der var fred og ro, og jeg har kiks med som jeg har fodret fisk med, fortæller 28-årige Dennis Martin Chajkowski fra Aalborg.

 

- Jeg frygter, at jeg bliver træt, og så har jeg ondt i bagdelen, fordi den pude, jeg sad på tidligere, ja, den glemte jeg at få med ud, da jeg var på toilettet, siger konkurrencens yngste deltager, 21-årige Maiken Toft Møller, fra Sindal

 

- Jeg tæller fugle, det er sådan en gang bird-race, jeg har gang i. Indtil videre har jeg talt 16 forskellige fugle, siger Jesper Revsbech Andersen fra Tårs.

- Jeg troede, jeg skulle strikke en masse, men det er slet ikke strikkevejr med det regn og blæst, der er. Men det er ikke koldt, så derfor har jeg også bare tæer, siger 29-årige Anna-Katrine Nordenbæk fra Hjørring.

 

Pælesidningskonkurrencen kan følges live her på siden, ligesom alle er velkomne til at komme forbi TV2 Nord i Aabybro for selv at hilse på deltagerne. Undervejs udfordres deltagerne med forskellige konkurrencer - næste konkurrence fredag er klokken 17.

 

Reglerne

  • På toppen af pælene er der monteret en solid plade på 25 x 25 cm, og et stykke nede på pælen er der en vandret fodstøtte. Det er ikke tilladt at spænde sig fast til pælen.
  • Deltagerne må bevæge sig, som de nu kan, så længe de ikke forlader pælen. Støtte må kun ske på pladen og fodstøtten.
  • Toiletbesøg foregår 4 gange i døgnet i en 10 minutters pause. Pausen må alene bruges til toiletbesøg og skal godkendes af opsynet.
  • Alt tøj, læsestof, cigaretter, lighter, solbriller, hynder og andet udstyr skal medbringes fra starten. Hvis du taber noget, er det ikke tilladt at få nyt bragt ud. Undtaget er medicin, plaster og lignende.
  • Cirka hver femte time får du bragt mad og drikke ud til pælen.
  • Hvis en deltager forlader/falder af/blæser af pælen er vedkommende ude af konkurrencen.
  • Du skal være 18 år gammel for at deltage.
  • Den deltager, der har flest point, når de 48 timer er gået, har vundet.