Renoverede badehotel på rekordtid: - Det er lidt ligesom en boksekamp

Ægteparret Jan og Anne Middelboe købte badehotellet Sanden Bjerggaard i 2018 og renoverede det på rekordtid. Mød parret i programmet ”Hotellet på skrænten”.

Se ”Hotellet på skrænten” nederst i artiklen - eller på TV2 Nord Salto onsdag 15. januar klokken 17.25, 19.35, 20.10 eller 22.10. Husk, at du altid kan finde vores programmer på tv2nord.dk/tv.

De har ingen erfaring med at drive hotel. Alligevel slog ægteparret Jan og Anne Middelboe til, da badehotellet Sanden Bjerggaard ved Slettestrand blev sat til salg.

44-årige Jan Middelboe havde allerede inden da gang i flere projekter – blandt andet er han manden bag Galleri Lien – mens hustruen, 38-årige Anne Middelboe, arbejdede som pædagog på opholdssteder.

Der var altså noget, der lokkede, da badehotellet på skrænten blev sat til salg.

- Hotellets udsigt har altid været enestående. Så kom det til salg, og det måtte desværre lukke. Så tænkte jeg ”nu er muligheden der”. Så tog jeg chancen, siger Jan Middelboe.

 

Egentlig var planen bare at shine badehotellet fra 1918 op med lidt maling, nye gulve og måske lidt andre forbedringer hist og her. Renoveringen greb dog hurtigt om sig – og blandt andet blev der lagt nyt tag. De mange ændringer betød, at det oprindelige budget blev urealistisk.

- Da vi startede, var det med ét beløb. Så tænkte jeg, at det nok ville ende med det dobbelte. Men så endte det med det firedobbelte. Så jeg skal ikke have skyld for at være god til at lægge budgetter, siger Jan Middelboe med et grin.

- Det er lidt ligesom en boksekamp. Man får sommetider en lige højre.

På trods af de mange ændringer gik det stærkt - og i juli 2019 kunne parret slå dørene op og byde gæster indenfor på badehotellet, som de omdøbte til Hotel Nor.

 
 
Foto: Daniel Mikkelsen

På hotellet arbejder en fast, lille stab – blandt andet receptionisten Sanne Engholm, som beundrer parret for at kaste sig ud i noget, de aldrig har prøvet før.

- Jeg synes, det er modigt at kaste sig ud i noget, man faktisk ikke har forstand på. Og jeg synes, de har imponeret ved at klare det rigtig, rigtig fint, siger Sanne Engholm.

Egentlig var tanken, at andre skulle forpagte Hotel Nor. Men Jan og Anne Middelboe har forelsket sig i badehotellet – og lige nu er de ikke parate til at andre tager over. Men måske en dag.

Se "Hotellet på skrænten" her - eller på TV2 Nord Salto onsdag 15. januar klokken 17.25, 19.35, 20.10 eller 22.10.

Program om det nye Hotel Nor ved Slettestrand.

Seneste nyt

fra Nordjylland