Skovsgaard Boldklub-træner er årets ungdomsleder

Claus Westergaard fra Skovsgaard Boldklub modtog fredag DBU Jyllands Ungdomslederlegat. Foto: DBU Jylland

Claus Westergaard fra Skovsgaard Boldklub modtog fredag DBU Jyllands Ungdomslederlegat foran cirka 300 klubledere på DBU Jyllands delegeretmøde.

Claus Westergaard har gennem 17 år været træner for en lang række ungdomshold i Skovsgaard Boldklub. Først i seks år for drengehold, men siden 2004 har han udelukkende været træner for diverse pige- og kvindehold. Det er netop også pigefodbolden, hvor Claus har sin store passion og har lagt flest kræfter, skriver DBU Jylland i en pressemeddelelse.

Skovsgaard Boldklub

Grundlagt: 1902
Adresse: Hovedgaden 73, 9460 Brovst

- Claus er særdeles vellidt i klubben, og på sin egen stille facon formår han at støtte spillerne og vinde deres fortrolighed. Medlemstallet i pige- og kvindeafdelingen i Skovsgaard Boldklub er støt stigende, og afdelingen er i dag meget velfungerende – det er ikke mindst på grund af Claus’ store indsats på området, lyder en del af begrundelsen for at tildele prisen til Claus Westergaard. 

Årets ungdomsleder via Snapchat

Foruden trænergerningen er Claus Westergaard også medlem af bestyrelsen, samt står for styringen af klubbens hjemmeside i form af hans titel som webkoordinator. Den inkarnerede ”SB’er” har været medlem af klubben, siden han var fire år – og er fortsat på holdkortet til førsteholdets kampe i Serie 3 trods sine 36 år.

Foruden prisen modtog Claus Westergaard en tur med ledsager til en landsholdet udekampe.

Forsiden lige nu