Seneste nyt:

Sponsor sender Jammerbugt FC til inkasso

Aftalerne mellem Jammerbugt FC’s ejer og Jørns Busrejser er ikke blevet overholdt, og derfor har busselskabet nu sendt Jammerbugt FC til inkasso.

Tålmodigheden er sluppet op for direktør i Jørns Busrejser, Finn Jensen.

Busselskabet har i flere år været sponsor for fodboldklubben Jammerbugt FC og kørt spillerne rundt i landet til deres kampe i 1. og 2. division, men nu har busselskabet trukket i håndbremsen.

Jørns Busrejser har mandag valgt at sende Jammerbugt FC til inkasso på grund af manglende betaling fra klubben.

Det bekræfter direktøren for Jørns Busrejser, Finn Jensen, mandag over for TV2 Nord.

- Det har vi gjort, fordi efter mødet sidst i april, der lavede jeg nogle aftaler med Klaus-Dieter Müller (ejer af Jammerbugt FC, red.), og dem er han stoppet med at overholde, siger Finn Jensen, der er direktør i Jørns Busrejser.

Finn Jensen forklarede først til TV2 Nord, at Jørns Busrejser havde begæret Jammerbugt FC konkurs, men der er altså tale om en inkasso-sag.


Har ikke overholdt aftaler

I forbindelse med et netværksmøde i Jammerbugt FC tilbage i april i år fik Finn Jensen lavet en aftale med ejeren af Jammerbugt FC, Klaus-Dieter Müller, om, hvordan klubben skulle betale den gæld på knap 100.000, de havde til busselskabet.

Men det er altså de aftaler, som klubbens ejer ikke har overholdt, og derfor har Jørns Busrejser taget skridtet og sendt Jammerbugt FC til inkasso.

- Jeg var i kontakt med Müller for halvanden uge siden, og der lovede han, at der var penge på vej. Han sagde i tirsdags, at pengene var sendt, og nu er de ikke kommet i dag, og så tror jeg ikke de er sendt, siger Finn Jensen.

Jammerbugt FC's tyske ejer Klaus-Dieter Müller har på det seneste ikke overholdt de aftaler, han har indgået med Jørns Busrejser.
Jammerbugt FC's tyske ejer Klaus-Dieter Müller har på det seneste ikke overholdt de aftaler, han har indgået med Jørns Busrejser.

Til trods for, at der har været meget tumult omkring Jammerbugt FC og den tyske ejer Klaus-Dieter Müller, så har Finn Jensen haft et okay forhold til tyskeren - indtil nu.

- Manden fremstår flink og flot og overholdt aftalerne i starten, og så overholdt vi vores aftaler. Nu er han stoppet med sine aftaler, og så stopper min tålmodighed, siger Finn Jensen.

Hør Finn Jensen, direktør i Jørns Busrejser, forklare om hans og selskabets valg.

Jammerbugt FC har fortsat en gæld til Jørns Busrejser på mere end 50.000 kroner.

TV2 Nord har forsøgt og forsøger fortsat at få en kommentar fra Jammerbugt FC's ejer Klaus-Dieter Müller.

Gæld betalt andre steder

TV2 Nord har tidligere fortalt om flere andre sponsorere og leverandører i Jammerbugt FC, der også har manglet betaling fra fodboldklubben. I april 2022 skyldte klubben 32.000 kroner til Mesterslagteren i Saltum, fordi slagteren ikke havde modtaget betaling fra Jammerbugt FC for frokost i en hel måned.

Men inden sæsonafslutningen er der rådet bod på det.

- Jeg har fået mine penge og gør ikke mere ud af det, siger Mette Nysted Christensen, der er slagtermester i Mesterslagteren i Saltum.

Jetsmark Idrætscenter var en af de samarbejdspartnere, som Jammerbugt FC i april skyldte flest penge, men også de har fået flere af de manglende penge tilbage.

- Vi har en aftale, som han (Klaus-Dieter Müller, red.) har holdt sig til, og jeg har en fin dialog med Klaus, og jeg tror på, at jeg får mine penge, siger John Nielsen, der er centerchef i Jetsmark Idrætscenter.


20190615-203153-L-4330x3201ma

play Høje temperaturer fortsætter: Tordenvejr kan ramme Nordjylland

preben bang

play Folketingsmedlem anbefaler HK at slæbe sure kunder i retten

Erik Westergaard

Nedrivning af minkfarme bliver dyrere end forventet – og kommer til at trække ud

markbrand 1

Rygende travlt beredskab: Ni høst-brande på én dag

20190615-203153-L-4330x3201ma

play Høje temperaturer fortsætter: Tordenvejr kan ramme Nordjylland

preben bang

play Folketingsmedlem anbefaler HK at slæbe sure kunder i retten

Til forsiden

Til forsiden