LIGE NU:

Juletravlheden kan mærkes i kogeriet

Til julens risalamande hører kirsebærsauce, og det bliver der lavet masser af ved det nordjyske firma Fynbo. Her kan de rigtigt mærke juletravlheden.

Kirsebærsaucen er en klassiker på julebordet, når risalamanden serveres. Det kan de mærke hos Fynbo, hvor der er ekstra gang i kogeriet og tapperiet op mod jul. Her bliver der lavet omkring 5000 kartoner kirsebærsauce i timen. Torsdag aften kan du følge processen fra kogeriet til karton.

Først bliver ingredienserne til saucen blandet sammen i kogeriet. Her bliver det kogt op af to omgange. Herefter måler man tørstoffet for at se, om saucen er færdig og klar til at komme videre over i tapperiet. I tapperiet bliver kirsebærsaucen tappet på karton.

Til sidst bliver de færdige kartoner læsset på paller, og så er de klar til at komme ud i butikkerne.

Se hele processen i Nordjylland LIVE torsdag klokken 19.30.

strejke 1

Regionsrådspolitikere bakker sygeplejerskerne op: - Ulla Astman må til forhandlingsbordet

Hotel Viking

Mand afgået ved døden efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Lysregulering

play Strømnedbrud ramte Nordjylland: Mange lyskryds stadig ude af drift

håndbold

Nordjysk minister får OL fra første parket: - Jeg glæder mig til hvert eneste sekund

strejke 1

Regionsrådspolitikere bakker sygeplejerskerne op: - Ulla Astman må til forhandlingsbordet

Hotel Viking

Mand afgået ved døden efter drukneulykke på Hotel Viking i Sæby

Lysregulering

play Strømnedbrud ramte Nordjylland: Mange lyskryds stadig ude af drift

Til forsiden

Til forsiden