Opskrift: Julekonfekt

Opskriften på julekonfekt fra onsdags udsendelse af Nordjylland LIVE finder du her.

Onsdag aften havde vi besøg af kokkeeleverne Karen Bech og Jonas Vogelius fra Food College Aalborg, som vidste os en opskrift på julekonfekt og flæskesvær. Hvis du har lyst til at prøve opskriften af derhjemme, så kan du her læse, hvordan du laver dem.

 

Julekonfekt:

Ingredienser:

  • 75 gram smør
  • 150 gram mørk chokolade
  • 0,5 deciliter flormelis
  • 1 pasteuriseret æggeblomme
  • Vaniljekranse
  • Nødder
  • Fryssetørret bær/tørret frugt

Instruktioner:

Smelt smørret i en gryde, og tag den herefter af varmen. Smelt derefter chokoladen deri. Rør flormelis og æggeblommen i chokolademassen. Tilsæt den ønskede mængde frysetørret bær, tørret frugter eller nødder og de hakkede vaniljekranse. Vend det grundigt rundt og hæld det i forme. Husk at belægge faste forme med husholdningsfilm. Sæt det på køl til de er faste, og vend dem herefter ud. Skær i mundrette stykker og pynt med chokolade, nødder eler frysetørret bær.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland