Nordjyllands Politi har anholdt to ud af fire mistænkte til knivdrab i Aalborg.

Eftersøgte i drabssag anholdt

Nordjyllands Politi har anholdt to af de fire eftersøgte mænd i knivdrabs-sagen begået 5. august 2017 i Aalborg.

Det er en intens efterforskning, der nu har ledt til at Nordjyllands Politi tirsdag har anholdt to ud af fire eftersøgte mænd i sagen om en 27-årig mand, der blev dræbt midt på gaden i Aalborg lørdag aften. Her påkørte fire mænd en bil med den 27-årige i krydset ved Østre Alle og Langelandsgade, for efterfølgende at overfalde ham med køller og knive. 

Den ene - en 27-årig lokal mand - henvendte sig selv til politiet sammen med sin forsvarer, mens den anden - en 25-årig lokal mand - blev standset i et køretøj ved en rutinemæssig kontrol.

Nordjyllands Politi har tidligere på dagen advaret de eftersøgte via medierne om, at de var parate til at offentliggøre deres identiteter.

”Vi har efterforsket massivt, og vi har i forløbet yderligere fået styrket vores mistankegrundlag mod de fire personer, hvoraf vi altså nu har anholdt to, mens vi fortsat eftersøger de sidste to,” siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi, Frank Olsen, der opfordrer de to sidste eftersøgte til omgående at melde sig til politiet.

Læs også Nordjyllands Politi: Internt opgør førte til drab - vi kender de eftersøgte

De to mænd, som fortsat er på fri fod, er 25 år og 32 år gamle, og ligesom de to anholdte er de også fra lokalområdet.

”De er bekendt med, at vi eftersøger dem. Og vores næste oplagte efterforskningsskridt er at gå ud i offentligheden med deres navn og billede, fordi de er eftersøgt til alvorlig kriminalitet: en drabssag,” siger Frank Olsen.

Begge mænd, som er blevet anholdt tirsdag, er sigtet for drab. De bliver fremstillet i et lukket grundlovsforhør onsdag.

Har du oplysninger i sagen, skal du kontakte Nordjyllands Politi op telefon 114. Man skal ikke selv forsøge at pågribe de eftersøgte.

  Foto: Per Frank Paulsen

  Foto: Per Frank Paulsen

  Foto: Per Frank Paulsen