SENESTE NYT:

Tidligere borgmester stopper politisk karriere efter Venstre-lussing

Tidligere borgmester i Frederikshavn Kommune Lars Møller (V) indstiller sin politiske karriere, efter han tirsdag aften mistede sin byrådsplads.

Den tidligere i borgmester i Frederikshavn Kommune Lars Møller (V) er færdig politik.

Det oplyser han til Kanal Frederikshavn, efter Venstre mistede fire mandater i forbindelse med kommunalvalget tirsdag aften.

De tabte mandater kostede Lars Møller sin byrådsplads, og han har nu helt valgt at indstille sin politiske karriere.

- Jeg havde på forhånd sagt, at det ville blive min sidste periode, hvis jeg kom ind. Jeg fylder 60 år i januar, og det vil sige, at jeg er 64 år, når næste periode begynder. Det gider jeg ikke, siger Lars Møller til Kanal Frederikshavn.

Lars Møller ønsker valgets helt store vinder Birgit S. Hansen (S) tillykke med et fantastisk valg og fastslår samtidig, at valget giver stof til eftertanke for Venstre.

- Vi har samarbejdet fint i hele perioden, men det er Birgit, som får hele æren. Sådan er det. Det var vi klar over, men vi havde ikke forventet, det ville blive på denne måde, siger Lars Møller.

Går fuldtid med mink- og grisefarm

Lars Møller forlader byrådet efter tre vidt forskellige perioder. Fra 2009-2012 var han borgmester med støtte fra Konservative og SF.

Perioden fulgte i kølvandet på fire år, hvor Erik Sørensen og Socialdemokratiet bestemte alt.

- De sidste fire år har vi samarbejdet og snakket fornuftigt sammen. Der har ingen ballade været. Det kan vælgerne lide, og det er godt for kommunen, siger Lars Møller.

Lars Møller vil nu bruge al sin ekstra fritid på at passe sine grise og mink. Lars Møller har 400 søer, og han har udvidet sin minkfarm fra 800 til 1400 tæver.