Seneste nyt:

Mariagerfjord-borgmester snupper en bøf på værested

Mariagerfjord Kommunes borgmester, Mogens Jespersen, var tirsdag inviteret på et gratis klassisk middagsmåltid på Blå Kors´ værested Madam Blå i Hobro. Til gengæld fik brugerne lov at stille borgmesteren spørgsmål her forud for kommunalvalget.

Det er normalt ikke borgmestre, der er flest af på Blå Kors' værested Madam Blå i Hobro, men tirsdag var i den sammenhæng ikke en normal dag på værestedet.. Mariagerfjord Kommunes borgmester, Mogens Jespersen fra Venstre, kom nemlig på besøg.

- I anledning af kommunalvalget vil vi gerne vise borgmesteren rundt på vores værested og give vores brugere mulighed for at møde borgmesteren og stille ham spørgsmål. Samtidig har vi bedt borgmesteren fortælle lidt om valget´, og om hvorfor det er vigtigt at bruge sin stemme, fortæller Alfred Frederiksen, der er leder på Madam Blå i Hobro.

Værestedet bliver til daglig brugt af mennesker med misbrugsproblemer, hjemløse, ensomme og mennesker med psykiske og sociale problemer - Mennesker, som Mogens Jespersen mener, det er vigtigt, at kommunen hjælper.

- Det betyder meget for mig, at vi som kommune tager os godt af de mennesker, der af forskellige grunde er havnet på kanten af samfundet, og at vi hele tiden kigger på, hvordan vi bedst kan hjælpe dem, siger Mogens Jespersen om en af grundende til hans besøg på værestedet.

På værestedet kan man udover socialt samvær og hjælp og rådgivning fra personalet og de frivillige også købe et billigt måltid mad. Om det også er det, der har lokket borgmesteren til værestedet, skal være usagt, men i hvert fald kommer han og spiser frokost på værestedet.

Flere end 100 brugere har tilknytning til Værestedet Madam Blå i Hobro.

 
 
Foto: Jesper Bo Winther
Media Drop 051221 350 emfj

play Jørn og Birgit laver gravhøj i haven og begraver tidskapsler til eftertiden

40_percent

play Nyt anlæg skal producere brændstof ved hjælp af røg fra RenoNord

041217 brand hadsund brandbil

Overophedet olie skabte brand

def_thumb,50_percent

play Mandag bliver en blæsende og kold vinterdag

Media Drop 051221 350 emfj

play Jørn og Birgit laver gravhøj i haven og begraver tidskapsler til eftertiden

40_percent

play Nyt anlæg skal producere brændstof ved hjælp af røg fra RenoNord

Til forsiden

Til forsiden