Kvissel-drab: Nabo og tvillingesøster afhørt

16-årig datter peger efter modstridende forklaringer igen på sin 29-årige ven/kæreste som den, der stak hendes mor ihjel.

Den 16-årige pige, som er tiltalt for drab på sin mor i forening med en 29-årig iraker, var igen i dag i vidneskranken i Retten i Hjørring. Her svarede hun i øst og i vest, når hun blev forholdt sine udsagn fra tidligere politiafhøringer.

I flere omgange sagde hun fra vidneskranken, at hun ikke kunne huske, hvad hun tidligere har sagt til politiet og forklarede det med, at det er længe siden, og hun i perioden efter drabet var chokeret-

I retten sagde hun i dag, at det kunne være den kendte bandeleder Danny Abdalla, hun havde set i haven udenfor huset den pågældende aften, og i en tidligere afhøring har hun sagt, at det kunne være morens tidligere kæreste. Midt på formiddagen rettede hun anklagen mod sin kæreste på tidspunktet, den 29-årige.

En ny forklaring dukkede op vedrørende de tos møde på Kvissel Station. I dag forklarede datteren, at de ikke fulgtes hjem til morens hus, som tidligere fortalt, men at hun løb i forvejen, og at den 29-årige skulle have overhalet hende og taget en kniv og slået moren ihjel.

Derefter blev naboen, som endte med at give førstehjælp til moren, en paramediciner og en ambulancebehandler udspurgt, inden datterens tvillingesøster kom i vidneskranken.

Hun kunne fortælle, at søsteren og den 29-årige altid var sammen, og at hun var flyttet hjemmefra, fordi søsteren og moderen altid skændtes. Hun bekræftede, at moren havde et anstrengt forholdt til den 29-åriges forhold til datteren.

Inden retten sluttede for dagen, fremkom tvillingesøsterens advokat med et erstatningskrav på 232.000 kroner til søsteren og 233.000 kroner til broren, da de er påvirkede af at miste deres mor.

Den dræbtes enkemand nåede ikke at blive afhørt, og han er den første i vidneskranken på mandag.


Kvisseldrabet

def_thumb,50_percent

play Landsret sætter punktum: Dømte modtager lange fængselsstraffe

drab kvissel oktober 2014

Kvisseldrabet: Landsretten stadfæster drabsdom

default_thumb

play Anklager: Drabsdømt datter skal have strengere straf

drab kvissel oktober 2014

Forsvarer: Pige skal frifindes for Kvissel-drab

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland