Seneste nyt:

Kvissel-drab: Nu afgøres det, hvem der dræbte moderen

Dagen før skyldsspørgsmålet afsiges, er det stadig fuldstændig uklart, hvem der dræbte den 50-årige kvinde fra Kvissel.

Forvirringen omkring hvem, der har gjort hvad i sagen om Kvissel-drabet, har til tider været total. Beskyldningerne er fløjet frem og tilbage mellem de tiltalte, og dagen før skyldsspørgsmålet afsiges er der stadig ingen klarhed over, hvem der dræbte den 50-årige moder.

Under onsdagens procedure i sagen mod den 16-årige datter og hendes 29-årige ven nægtede begge sig fortsat skyldige i drabet.

Den 16-årige piges forsvarer, Aksel Groth, lagde under dagens retsmøde vægt på, at der ikke er nogen tekniske beviser, der kobler datteren sammen med drabet på sin moder.

- Der er heller ikke intet motiv i forhold til drabet. Hun havde et fint forhold til moderen, siger Aksel Groth.

Det er tidligere kommet frem, at der er fundet blod på datterens sok, men det kan ifølge forsvareren være kommet fra flere forskellige steder. Aksel Groth tror i stedet, at det er den 29-årige ven, der har dræbt den 50-årige kvinde.

Han lægger især vægt på, at vennen af flere omgange har tilstået drabet, at han skulle have set moderen som en hindring i forhold til at starte et forhold til datteren, og at der på gerningsstedet er fundet DNA sport efter ham.

Tiltalte mødte aldrig moderen

Den 29-åriges forsvarer, Mads Kjær Jensen, afviser dog, at moderen stod i vejen for noget som helst. I følge ham sås den 16-årige pige og den 29-årige mand allerede jævnligt uden moderens indblanding. Faktisk skulle den 29-årige aldrig have mødt moderen.

Blodet, der er fundet på den 29-åriges skjorte, er ifølge Mads Kjær Jensen kommet på, da han har smidt kniven væk. De mange forskellige forklaringer, han har givet, skyldes ifølge forsvareren, at den tiltalte mand lider af nogle psykiske traumer fra tidligere i livet.

- Jeg tror, at hun har dræbt sin mor, hvorefter hun i desperation har ringet til ham, så han kunne komme og hjælpe med bortskaffelsen af kniven, siger Mads Kjær Jensen.

Dermed er der lagt op til et sandt drama, når skyldsspørgsmålet i morgen afsiges. Forsvarer for den 16-årige, Aksel Groth, tror dog, at de manglende beviser i forhold til pigen kan blive afgørende.

- Jeg regner med, at han bliver dømt for drabet i morgen, siger han.

Skyldsspørgsmålet afsiges i morgen kl. 13.00. Den endelige dom falder først på mandag.


Media Drop 280522 2079 ampe

play Aalborg Karneval slår rekord i antal af deltagere

040321 Thy rock fra MidtVest Still

En måned før festival mangler halvdelen af de frivillige: - Det ser rigtig slemt ud

280522 Oke køres ud fra værftet

Den historiske kutter Oke er klar til en ny sæson

JHP_3214

gallery Fem anmeldelser om voldtægt til karneval i Aalborg

Media Drop 280522 2079 ampe

play Aalborg Karneval slår rekord i antal af deltagere

040321 Thy rock fra MidtVest Still

En måned før festival mangler halvdelen af de frivillige: - Det ser rigtig slemt ud

Til forsiden

Til forsiden