Foto: Torben Lykke Larsen

Mere velfærd til Rebild Kommune

Et nyt budgetforlig for 2018-21 fokuserer særligt på bedre velfærd, men det nye budget dækker også det aktive liv og ambitiøse investeringer i Rebild Kommune.

I Rebild Kommune har 24 ud af 25 byrådsmedlemmer skrevet under på et nyt budgetforlig. Forliget for 2018 fokuserer særligt på velfærdsområdet.

- Vi foretager betydelige investeringer i infrastruktur og i nye børnehaver og skoler, så vi har de rigtige tilbud til både nye og nuværende borgere. Samtidig har vi investeret i lokalsamfundene bredt over hele kommunen, siger Borgmester i Rebild Kommune, Leon Sebbelin i en pressemeddelelse.

Forliget er indgået med et stort flertal i Rebild Byråd. Med i budgetaftalen er Dansk Folkeparti, Den sociale fællesliste, Det konservative folkeparti, Oplandslisten, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Socialdemokratiet, Venstre, Anders Norup og Søren Konnerupat.

Helt konkret vil Rebild Kommune fra 2018-20 blandt andet give flere penge til normeringen i dagtilbud, gøre en tidligere indsats for udsatte børn og unge, og så kommer der to nye børnehaver i Støvring og en ny børnehave i Skørping. I alt kommer Rebild Kommune til at lægge 73,95 millioner kroner i bedre velfærd.

Udover bedre velfærd fokuserer Rebild Kommune de næste år også på det aktive liv med bedre fritids- og idrætstilbud i i Suldrup, Øster Hornum, Haverslev og Støvring, og de prioriterer byforskønnelse og forbedret trafik.