Den 23-årige Laxim fra Nepal er sporløst forsvundet efter tur til Aalborg. Foto: Privat

Au pair er forsvundet: Har du set Laxmi?

Den 23-årige nepalesiske pige har været væk siden onsdag aften. Familien frygter det værste.

OPDATERING: Familien Lind fik søndag aften livstegn fra deres au pair. Hun fortæller, at hun har forladt Danmark og at familien på Læsø ikke skal bekymre sig om hende. Det kan Ole Nørmark Lind og hans familie dog ikke lade være med. Læs mere ved at klikke på linket herunder.

Læs også Vild udvikling i au pair-sag: - Laxmi er forsvundet via hemmeligt netværk

På Læsø går en nervøs familie rundt og håber på, at de snart hører fra deres au pair, der har været væk siden onsdag. 

Laxmi, en 23-årig kvinde fra Nepal, er au pair hos Ole Nørmark Lind, der driver restauranten Strandgården på Læsø, og hans familie. 

- Onsdag skulle hun på besøg hos en veninde i Aalborg, og hun skulle returnere dagen efter. Men hun er sporløst forsvundet, fortæller han. 

Søndag slog han et opslag op på Facebook, hvor han beder om hjælp til at finde den unge kvinde. 

Laxmi har været aupair hos familien på Læsø siden marts, og onsdag skulle hun besøge en veninde fra Aalborg, der ville hente hende ved færgen i Frederikshavn. Efter planen skulle Laxmi med færgen tilbage til øen torsdag aften. 

Men hun dukkede aldrig op - og mystiske omstændigheder har gjort Ole Nørmark Lind urolig. 

- Vi frygter det værste, for det er godt nok underligt, at hun bare kan forsvinde, siger han. 

Da Laxmi ikke kom hjem torsdag, kontakte Ole Nørmark Lind politiet, der dog ikke har sat en decideret eftersøgning i gang. Men Ole Nørmark synes, at nogle andre omstændigheder gør sagen mistænkelig. 

- Vi fik en besked fra hende torsdag aften, at hun havde glemt sin mobillader, og hendes veninde var faldet og havde brækket armen. Hun havde sendt et billede af en brækket arm, der skulle være venindens. Fredag var alle hendes sociale mediekonti, Messenger, Facebook og TikTok lukket ned. 

Læs også Vild udvikling i au pair-sag: - Laxmi er forsvundet via hemmeligt netværk

Fredag blev til lørdag morgen, og familien på Læsø fandt ud af, at billedet af den brækkede arm var taget fra en russisk hjemmeside og dermed falsk. 

På Laxmis værelse finder familien ud at hendes telefonlader, som hun sagde, hun havde glemt på Læsø, var væk. 

- På det tidspunkt frygter vi det værste og tænker, om hun kan være kommet i dårligt selskab i Aalborg. Hun er ikke vant til at gå i byen, og vi er bange for, at hun er blevet kidnappet. Man hører jo meget om trafficking - det hele virker mystisk, at hun bare er væk uden at tage nogen ting med sig. 

Ole Nørmark Lind fortæller, at han har kontaktet Nordjyllands Politi igen, men at man ikke vil sætte gang i en decideret efterlysning endnu. 

Vagtchefen hos Nordjyllands Politi har ikke oplysninger om den forsvundne Laxmi. 

- Vi håber, hun kommer tilbage og vil være meget glade, hvis andre vil hjælpe med at finde hende, siger Ole Nørmark Lind. 

Ved afrejsen fra Læsø var hun iført jeans og en sort læderjakke. Hun bærer briller og har en smule brunt hår og asiatisk af udseende.