Foto: Lone Dam Vad

Golf Hotel Læsø: Konkursen kan være en god ting

Turist- og Erhvervschef fra VisitLæsø, Gitte Melchiorsen, håber at man efter konkursen kan finde en ny ejer af Golf Hotel Læsø.

Det er ikke fordi, Læsø kommer til at mangle 300 sengepladser, når Golf Hotel Læsø er gået konkurs.

Sådan lyder det fra Turist- og erhvervschef fra VisitLæsø, Gitte Melchiorsen. For i den tid hun har været chef i området, har hotellet været under ombygning, og har derfor ikke været i brug.

- Da ejeren, der nu er gået konkurs, gik i gang med at renovere var det en dejlig nyhed. Det var begyndt at ligne en spøgelsesby derude, siger hun.

Men renoveringen er endnu ikke blevet færdig, og derfor tror hun, at konkursen kan være en god ting. For hvis der kan findes en ny ejer, der har midlerne, kan området blive lavet færdigt og hotellet kan tages i brug.

- En konkurs er selvfølgelig aldrig en god ting, men jeg tror at færdiggørelsen af Golf Hotel Læsø, kan betyde noget positivt for området, siger hun.

Hun understreger dog, at selve golf-området har været flittigt brugt.

De seneste to år har turistforeningen haft gode sæsoner, og de håber på, at øen med et nyt renoveret Golf Hotel Læsø kan være med til at trække endnu flere turister til øen.

- Stenaline overvejer lige nu at oprette en rute, der går til Læsø. Det skaber et meget stort potentiale for hotellet, der ligger ved Østerby, hvor færgen skal ligge til kaj.