Dyne-Larsen: Made in Denmark flytter fra Nordjylland

Region Nordjylland lyver og løber fra aftale, siger Lars Larsen. Han flytter golfturneringen, hvis regionen ikke kommer på bedre tanker.

Den 1. marts tikker en besked ind hos manden bag golfturneringen Made in Denmark, Lars Larsen: Region Nordjylland trækker lovet millionstøtte i sponsorat. I stedet for 7,5 millioner kroner nedsætter Nordjylland sponsoratet for turneringen i 2016 til to millioner kroner. 

Det betyder, at turneringen ser ud til at give millionunderskud. Lars Larsen er rasende over regionens håndtering af sagen, og nu truer han med at flytte turneringen fra Nordjylland. 

- Hvis Region Nordjylland ikke vil eller kan være med i år, så bliver Made in Denmark flyttet i 2017. Om ikke andet, så af den grund at jeg ikke kan samarbejde med useriøse halv-løgnere eller hel-løgnere, for det er jo det, de er. Om vi så skal flytte turneringen helt til København, så gør vi det, lyder det fra en vred Lars Larsen. 

Hos Region Nordjylland afviser Henrik Ringbæk Madsen, der er formand for Udvalg for Vækst, Innovation og Kompetencer, der står bag regionssponsoratet, at regionen løber fra en aftale. 

Made in Denmark flytter fra Nordjylland, truer Lars Larsen. 
Made in Denmark flytter fra Nordjylland, truer Lars Larsen. 

- Hvis de postulerer, at de ikke har sagt ja til tre år – så er de fulde af løgn. De har fået nøjagtigt samme betingelser som de 20-30 andre sponsorer. Den eneste forskel var, at Region Nordjylland sagde, at de ifølge loven kun kunne sige ja til et år af gangen – men at de selvfølgelig var med tre år. Og det blev hele arrangement bygget op på. Og fordi Region Nordjylland havde sagt ja til at være med i tre år, kunne jeg stille garanti overfor Europa Touren, uddyber Lars Larsen. 

Han er fuld af forundring over, at regionen ikke vil være med til at bakke op om det, han kalder en 'kæmpesucces'.

- Made in Denmark bliver ved med at bestå i mange år endnu. Når jeg rejser rundt i verden, snakker man om Himmerland og Aalborg. Turneringen er ved at blive kendt ud over Danmarks grænser. Og pludselig midt i en kæmpesucces, en af de største sportsevents i Danmarkshistorien – så vælter man den!  De ved udmærket, at turneringen kaster omkring 65 millioner af sig til Nordjylland. Det siger både Aalborg Universitet og Sport Event Denmark – udover alt det PR, der er i sådan en turnering. Nu smider man det hele væk. Det er dårligt købmandskab, lyder det fra Lars Larsen.  

Hør, hvad Region Nordjylland siger til Lars Larsens udmelding og trussel om at flytte Made in Denmark. Det er i vores udsendelse klokken 19.30. 

 


Made in Denmark - et stykke nordjysk golfhistorie

Made in Denmark 240817

gallery Forrygende start for Lucas Bjerregaard

60_percent,default_thumb

play Made in Denmark skudt i gang

20_percent,default_thumb

play Gatten klar til Made in Denmark

Kendisgolf

Vesthimmerland vil have Made in Denmark hjem igen

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland