LIGE NU:

14-årige piger kørt ned: Politiet efterlyser bilist med trailer

Bilisten blev overhalet, da to piger blev påkørt bagfra.

I forbindelse med den ulykke, der skete på Ouevej mellem Hobro og Hadsund sent på eftermiddagen mandag, efterlyser Nordjyllands Politi tirsdag en bilist, der kan have værdifuld viden om hvad der førte til ulykken. Det fortæller politiet til tv2.dk

Det er føreren af en bil med trailer som politiet, gerne vil i kontakt med. Bilen kørte mod øst af Ouevej og blev kort før klokken 18.00 overhalet.

Det er i forbindelse med denne overhaling, at to 14-årige piger bliver ramt bagfra og bilisten med traileren har formentlig slet ikke opdaget ulykken, men politiet vil alligevel meget gerne tale med vedkommende, ligesom man opfordrer andre vidner, der har set de to piger inden ulykken, til at ringe 114.

Offer i kritisk tilstand

Ulykken skete klokken 17.54 da de to piger, helt som reglerne byder, gik langs landevejen i venstre side. De bliver dog, på tragisk vis, ramt bagfra af bil, der blev ført af en 59-årig bilist i færd med at foretage en overhaling.

Den ene af de 14-årige piger blev efter ulykken fløjet med helikopter til Aarhus Universitetshospital hvor meldingen fra lægerne mandag aften var, at hun var i kritisk tilstand. En status som ifølge Nordjyllands Politi ikke har ændret sig tirsdag formiddag.

Den anden af de to piger blev med ambulance kørt til Aalborg Universitetshospital - umiddelbart uden for livsfare.