LIGE NU:

Allan Kuhn: - Det er en hård periode i øjeblikket

Hobro er i krise, og med mange skadede spillere bliver det ikke nemmere for himmerlændingene, når de på søndag tager imod FC Nordsjælland.

Tabellen lyver ikke. 11 kampe, 6 point og en negativ målscore på 11-29. Hobro er nærmest isoleret i bunden af Superligaen.

Fredag formiddag var der træning på Hobro Stadion. Det var en lukket træning, hvilket betyder, at pressen ikke må tage nogen form for billeder. Cheftræner Allan Kuhn ville nemlig øve nogle særlige taktiske ting, så de kunne overraske søndagens modstander, FC Nordsjælland.

Og det er et Hobro-hold i krise. Kun én sejr er det blevet til i de første 11 Superligakampe, og to knebne sejre i pokalturneringen over hold fra Danmarksserien.

Men ikke nok med det. Målene rasler ind hos de blå-gule spillere i Hobro. Senest blev det til 5-2 nederlag på udebane mod topholdet FC Midtjylland, og i den seneste hjemmekamp blev det til et smerteligt 0-5 nederlag til lokalrivalerne fra AaB.

Normalt er trænere dygtige til at komme med undskyldniger, når ders hold taber og taber. Og ofte hører man bemærkningen om, at der er for mange skadede spillere. Men netop i Hobros tilfælde kan Allan Kuhn med god samvittighed bruge den undskyldning.

På søndag er tre af de faste spillere allerede ude med skader. Derudover er der tvivl om yderlige fem spillere. Alle spillere, som normalt ville være at finde i startopstillingen. Så forståligt nok var det en noget frustreret træner vi mødte til en snak, da formiddagens træningen var overstået.

Værst ser det ud for klubbens suveræne topscorer, normanden Pål Alexander Kirkevold, der mens resten af truppen trænede på stadion, endnu engang knoklede i fitnescenteret. Hvornår Hobro igen kan få glæde af klubbens absolut dyreste spiller er uvist, men pilen peger mod sidst på efteråret.

Kampen mod FC Nordsjælland fløjtes op søndag kl. 12.00, og den kan følges direkte på Eurosport 2.

Du kan se hele interviwet med Allan Kuhn her.

 

 

def_thumb,50_percent

play Skyet fredag - med udsigt til weekendsol

240621 Søren Brostrøm besøger vaccinationssted i Aalborg Øst

play Brostrøm stak selv nålen i Aalborg: - Tilslutningen har været helt fantastisk

25_seconds

play Nordjysk ø skriver Danmarkshistorie: Nu har sidste beboer på Læsø fået sit 2. vaccinestik

def_thumb,50_percent

play Ny lov skal hjælpe katte og deres ejere: - Vi håber, det kan gøre en forskel

def_thumb,50_percent

play Skyet fredag - med udsigt til weekendsol

240621 Søren Brostrøm besøger vaccinationssted i Aalborg Øst

play Brostrøm stak selv nålen i Aalborg: - Tilslutningen har været helt fantastisk

Til forsiden

Til forsiden