LIGE NU:

Kvinde i respirator efter trafikulykke: Ramt af to biler

Tirsdag morgen fandt et alvorligt trafikuheld sted i Sønder Onsild, hvor en kvinde blev ramt af to biler. Hendes tilstand er alvorlig, og hun er kørt til Aalborg Universitetshospital.

Nordjyllands Politi er tirsdag klokken 7.14 kaldt ud til et færdselsuheld i Sønder Onsild, hvor en 65-årig kvinde er blevet ramt af to biler. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi René Kortegaard.

Kvinden kom alvorligt til skade ved uheldet og er blevet kørt med ambulance til Aalborg Universitetshospital.

En bilinspektør blev tilkaldt for at lave tekniske undersøgelser. Klokken 9.15 er bilinspektøren færdig på stedet, og politiet er færdige med at afhøre de to bilister.

Politiet ved endnu ikke, hvordan den 65-årige kvinde kunne blive ramt af to biler.

Ifølge TV2 Nords fotograf på stedet blev kvinden fastklemt under den ene bil. Men det lykkedes vidner til ulykken at få løftet bilen op på siden, så kvinden kunne komme fri.

Opdateret klokken 12.50: Nordjyllands Politi oplyser til TV2 Nord, at kvinden er i respirator, men at den seneste melding lyder, at hun er i bedring. Derudover er politiet kommet nærmere en forklaring på, hvordan kvinden kunne blive ramt af to biler.

- Noget tyder på, at hun har krydset vejen og er blevet ramt af en bil i første vognbane. Så bliver hun skubbet over i anden vognbane, hvor hun bliver kørt over. Hvordan hun har overset det, ved jeg ikke, men bilinspektørens konklusion er, at det ikke har noget med hastighed at gøre, oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi René Kortegaard.

 
 
Foto: Per Frank Paulsen
 
 
Foto: Per Frank Paulsen