Foto: Nordjyllands Trafikselskab (arkiv)

Busterminal i Hadsund er lukket og stinker af tis

Buspassagerer i Hadsund går forgæves, hvis de vil i ly for regnen. Nordjyllands Trafikselskab holder stationen lukket - med vilje.

Hvis man skal med bussen fra stationen i Hadsund, kan man i de her dage se langt efter en mulighed for at komme på toilettet eller i ly for regnen. 

For Nordjyllands Trafikselskab har aflåst bygningen, og det betyder, at der stinker af tis omkring bygningen, og passagererne må se langt efter sted at undgå regnvejret. 

Og det har fået flere Hadsundborgere til at rase mod Nordjyllands Trafikselskab. 

- Kan det virkeligt ikke gøres bedre i Hadsund ved busterminalen? Det er jo som at bo i et andet u- uland. Når man tager med offentlig transport, kan man ikke engang komme i læ for vejret eller gå på toilettet. Skal folk uden bil virkelig bøde for det, skriver Tina Benedicte Winther på Facebook. 

Hun bliver bakket op af flere, der også kritiserer forholdene. 

Forklaringen på lukningen kommer fra Nordjyllands Trafikselskab. 

- Busstationen har været udsat for noget hærværk, som er blevet sat i stand. Det er sket, efter vi har haft en del problemer med nogle unge mennesker, der har holdt fest på stationen. Derfor har vi valgt at holde lukket lidt længere i håb om, at de vil finde et andet sted, siger presseansvarlig Mette Henriksen. 

Nordjyllands Trafikselskab forventer at åbne stationen igen senere på ugen.