LIGE NU:

Dødbolde vandt kampen for Hobro

Superliganedrykkerne hentede torsdag aften en flot sejr ude mod Skive.

Efter en noget skrantende start på sæsonen var der store forventninger til Ove Pedersens tropper, da de torsdag aften gæstede Skive i landets næstbedste fodboldrække. 

Skive lå forud for torsdagens kamp på en sjette plads, mens det nordjyske mandskab lå nummer otte, og kampen begyndte jævnbyrdigt uden de store chancer til nogen af holdene. 

Hobro sagde for nylig farvel til den stærke angriber Mayron George, men ham var der næppe mange Hobro-fans, der savnede, da en afløserne som ny topscorer Anders Holvad efter et hjørnespark på akrobatisk vis fik halvsakset bolden i mål. 

Og kun to minutter senere var Hobro-mandskabet atter farlige på hjørne. Denne gang blev bolden slået ind fra den modsatte side, hvor den amerikanske forsvarsspiller Babajide Ogunbiyi hoppede højere end Skive-keeperen og pandede en 2-0-føring i nettet. 

Hobro festfyrværkeri fortsatte, og igen var det efter en standardsituation, at det denne gang lykkedes for franske Wilfried Domoraud at score Hobros tredje mål på under en halv time. 

Angrebsduoen Anders Holvad og Wilfried Domoraud fortsatte med at vise gode takter, og drev i flere omgange gæk med Skive-forsvaret. 

Men netop som den duftede af en 4-0-scoring, var det i stedet hjemmeholdet, der lynede i den modsatte ende, således at pausestillingen blev 3-1. 

Anden halvleg blev ikke den samme målrige affære som første, og vi skulle således helt hen til den 80. minut, før netmaskerne igen begyndte at blafre. Hobros Kasper Lynge gjorde det til 4-1, hvilket også blev kampens slutresultat.