Frans Putros træner med Viborg for første gang i dag lørdag. Foto: Viborg FF

Frans Putros stopper i Hobro IK

Aftalen med Frans Putros udløb ved udgangen af 2019, og aftalen forlænges ikke, hvorfor forsvarsspilleren nu stopper i Hobro IK.

For to år siden skiftede Frans Putros til Hobro IK fra FC Fredericia, men nu er tiden for enden af Mariager Fjord slut for den 26-årige forsvarsspiller.

Aftalen med Frans Putros udløb ved udgangen af 2019, og aftalen forlænges ikke, hvorfor forsvarsspilleren nu stopper i Hobro IK.

- Vi har forhandlet med Frans om en ny aftale i et stykke tid, men vi må konstatere, at vi ikke kan få enderne til at mødes, og derfor skilles vores veje nu., siger sportschef Jens Hammer Sørensen fra Hobro.

Frans Putros blev noteret for i alt 43 kampe og et mål i Hobro-trøjen.

Allerede lørdag er Frans Putros at finde i en ny klub, nemlig i Viborg, hvor han lørdag træner for første gang.

- Vi er rigtig glade for at være nået til enighed med Frans, som er en rigtig dygtig spiller, der vil løfte truppens niveau. Han har valgt os til fremfor flere tilbud fra Superligaen, og det vidner om, at han også har en stor tro på det projekt, vi er i gang med i Viborg, siger Jesper Fredberg, der er sportschef for Viborg FF til TV MidtVest.

Viborg ligger lige nu nummer tre i 1. division, så Frans Putros rykker en liga ned, men han glæder sig alligevel til at trække i den grønne Viborg-trøje.

- Det er en rigtig god følelse, og jeg er rigtig glad for mit skifte. Spillestilen tiltaler mig rigtig meget, og det er også en af grundene til, at jeg har valgt at skifte hertil. Jeg håber på at kunne bidrage med min offensive tilgang til spillet, selvom jeg er defensiv spiller, og så selvfølgelig den erfaring, jeg har fået mig fra de seneste år i Superligaen, siger Frans Putros til TV MidtVest.