LIGE NU:

Glat føre årsag til to færdselsuheld kort efter hinanden

Begge uheld skete på motorvej E45 i nærheden af Hobro. Der har ikke været alvorlig tilskadekomst i forbindelse med uheldene.

Der er glat på vejene torsdag formiddag. Det glatte føre forårsagede torsdag formiddag to færdselsuheld på motorvej E45 i nærheden af Hobro.

Det første uheld skete klokken 6.52 få kilometer før frakørsel 34 Hobro Nord i sydgående retning. Her skred en bil ud og endte i grøften. Nordjyllands Politi oplyser at en person er lettere tilskadekommen ved uheldet og er kørt på sygehuset til tjek. Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup, oplyser, at der umiddelbart ikke er tale om noget alvorligt.

Godt et kvarter senere, klokken 7.09, opstod endnu et uheld på de glatte veje. Denne gang i nordlige retning mellem frakørsel 36 og 35 syd for Hobro. Her var to biler involveret, som skred ud og ramte hinanden. Nordjyllands Politi oplyser, at der var en person i hver af bilerne, og at der kun er tale om lettere tilskadekomst. Vognbane 1 har været spærret som følge af uheldet, men omkring klokken 9 var der igen fri passage i begge spor på motorvejen.

Politiet har ikke hørt om andre uheld i morgentrafikken og vagtchefen oplyser, at der generelt er færre biler på vejene i øjeblikket, men opfordre dog til, at man passer på i trafikken, da der kan være glat derude.